Equipment lease

In Activum Finance bieden wij vanuit onze deskundigheid equipment lease en financieringsoplossingen om uw bedrijf te voorzien van de benodigde apparatuur. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de waarde van kwalitatieve equipment leasing. Of het nu gaat om machines, voertuigen, of andere bedrijfsmiddelen, wij hebben de expertise om u te helpen met financial of operational lease voor equipment. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte equipment finance oplossingen. Kies Activum Finance als uw partner voor de groei van uw onderneming door middel van efficiënte en kosteneffectieve equipment leasing.

Of selecteer de gewenste categorie


Machine leasen bij Activum Finance

Het leasen van machines is een strategische keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan moderne apparatuur zonder de last van hoge aanschafkosten. Bij Activum Finance begrijpen we het belang van machine leasing en bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu gloednieuwe machines wilt leasen of geïnteresseerd bent in het leasen van gebruikte machines, wij hebben de expertise om u te begeleiden.

Onze financial of operational lease oplossingen voor machines maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de benodigde apparatuur te verkrijgen en in uw bedrijf in te zetten. Met leasing kunt u uw bedrijfsactiviteiten efficiënt verbeteren zonder uw werkkapitaal aan te spreken. Activum Finance biedt u de mogelijkheid om uw machinepark te financieren en te laten groeien met aantrekkelijke financieringsopties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze lease oplossingen.

Zakelijke financiering aanvragen

Het aanvragen van zakelijke financiering voor bedrijfsmiddelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Activum Finance staan we voor u klaar om uw financieringsbehoeften eenvoudig en effectief te realiseren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Met onze expertise in financial en operational lease voor bedrijfsmiddelen kunt u rekenen op flexibele financieringsopties die uw bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau tillen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw zakelijke financiering aan te vragen en uw bedrijfsmiddelen te financieren. Samen zullen we de juiste stappen zetten om uw bedrijf te ondersteunen en succes te behalen. Ontdek de mogelijkheden van zakelijke financiering bij Activum Finance en vraag vandaag nog uw zakelijke financiering aan!


Uw equipment Lease

Equipment lease is het financieren van een investering in bedrijfsmiddelen middels financial lease of operational lease. Met equipment leasing kunt u bedrijfsmiddelen aanschaffen zonder in te teren op uw liquiditeit. Door het betalen van maandelijkse leasetermijnen wordt u uiteindelijk bij financial lease uiteindelijk volledig eigenaar, bij operational lease krijgt u de keuze om eigenaar te worden. Equipment lease is voor veel ondernemers een uitkomst. U kunt direct over het door u gewenste bedrijfsmiddel beschikken maar hoeft het niet zelf te betalen. Dat laatste doet u in kleine porties, in een van tevoren afgesproken aantal leasetermijnen. Daarmee behoudt u dus uw liquiditeit voor andere belangrijke uitgaven. Wél bent u -in het geval van financial lease- direct economisch eigenaar. Activum Finance begeleidt u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij equipment lease vormt uw bedrijfsmiddel het onderpand voor de financiering. Het onderpand dient als zekerheid of vervangende waarde, voor het geval dat een klant onverwacht tóch niet kan betalen.


Advies, vragen of offerte equipment lease?

Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Natuurlijk staan onze adviseurs voor u klaar, om vragen te beantwoorden of concreet advies te geven. Als u uw volledige gegevens invult in de Lease Calculator, krijgt u overigens al meteen een offerte per mail toegestuurd. Houd deze offerte bij de hand als u ons belt. De kans is groot dat één telefoontje met Activum Finance uw beoogde bedrijfsmiddel via equipment lease een flinke stap dichterbij brengt.

Klinkt het equipment lease aanbod aantrekkelijk? Gebruik dan onze lease calculator en vul uw gegevens in. U ontvangt direct onze equipment leasing offerte in uw mailbox. Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u verder in gesprek over de ontvangen offerte? Neem dan contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00. Onze adviseurs staan voor u klaar!