Fitness apparatuur leasen

Fitness apparatuur

Bij leasing van fitness apparatuur, zonnebanken en speeltoestellen worden door financiers strengere acceptatie-eisen gesteld dan bij leasing van goed verhandelbare objecten als een auto of een machine. Maar financiering is zeker mogelijk.

Lease is natuurlijk een handige financieringsoplossing indien u wilt investeren in dergelijk bedrijfsmiddelen en u uw werkkapitaal wilt vrijhouden. Een maximale looptijd van 48 maanden is mogelijk.

Voordelen bij fitness equipment lease

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van deze apparatuur?

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw rekening courantkrediet.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease.
  • De betaalde rente is aftrekbaar.
  • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair traject.

Criteria

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie op de pagina FAQ een opsomming van de criteria voor leasing.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor lease

Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Activum verzorgt lease oplossingen voor de investeringen in fitness equipment van onder meer eGYM, Studion, Soccer IT, Octane Fitness en Total Gym Care, zonnebanken van Alisun en speeltoestellen van Proludic.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wow, wat een service! Fantastische hulp bij computerlease, snel en duidelijk en geen zee te hoog. Bedankt!"