Over Activum Finance

team activum 2017 zw

Activum Finance is een onafhankelijk lease-broker en adviseur voor ondernemingen en organisaties die investeren in bedrijfsmiddelen. Wij bieden verschillende diensten, waaronder equipment finance (financial- of operational lease), auto & truck lease, vendor lease en mantelfinancieringen.

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij ruim 2.500 klanten geholpen met equipment lease-oplossingen, voor totale investeringen van ruim € 700 miljoen. Daarbij gaat hem om aanvragen van een graafmachine, trailer, offshore werkboten of CNC metaalbewerkingmachine tot aan omvangrijke mantelfaciliteiten voor organisaties die hun equipmentfinancieringen voor het komende jaar gedekt willen zien.

Wij opereren volledig onafhankelijk van financiers. Met alle relevante financierings- en leasebronnen in Nederland, België en in verschillende andere landen tot onze beschikking, kunnen wij u garanderen dat wij de beste faciliteit vinden bij uw behoefte. Dat kan resulteren in de laagste rente, de langste looptijd, de juiste financieringsvorm, de beste voorwaarden of een passende oplossing bij een specifieke wens.

Partners

Activum Finance heeft samenwerkingsverbanden met ruim 250 B2B leveranciers van equipment (vendoren) en is 'preferred lease provider' van diverse corporate en MKB-ondernemingen, accountancy organisaties en debt advisory consultants. Sinds 2009 heeft Activum Finance ook een bijzondere band met Top Gear Magazine, waarmee klanten-activiteiten en acties worden georganiseerd.

Team

casper barendse

Casper J. Barendse (1971) - Partner

Achtergrond in M&A en Corporate Finance (consultant Deloitte Corporate Finance, partner/oprichter Mazars Berenschot Corporate Finance).

Contact: cjb@activum-finance.nl

duncan dirkzwager

Duncan Dirkzwager (1966) - Partner

Achtergrond in asset based lending (ING Lease, GE Capital / London, aviation finance, general equipment leasing, tot begin 2013 director Benelux GE Capital).

Contact: duncan.dirkzwager@activum-finance.nl

edwinvork

Edwin Vork (1963) - Intern Accountmanager

Achtergrond in finance, professioneel voetbal & facility management.

Contact: edwin.vork@activum-finance.nl

casper van kester

Casper van Kester (1997) - Intern Accountmanager

Achtergrond in legal & finance.

Contact: cvk@activum-finance.nl

frits de haan

Frits de Haan (1969) - Business Origination & Development

Achtergrond in corporate lending en consumer finance (Deutsche Bank, ABN Amro).

Contact: frits.dehaan@activum-finance.nl

Sinds 2008 actief

Activum Finance B.V. is sinds 2008 actief als lease-broker en consultancy. Met een zeer ervaren team worden klanten snel, duidelijk en oplossingsgericht bediend. Ons doel is om het proces dat leidt tot de financiering van bedrijfsmiddelen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met de lease-financiering van uw investering in transportmiddelen of equipment? Bel ons op 020 - 788 33 00, of neem contact op via het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring