Over Activum Finance

group cut activum color

Activum Finance is een onafhankelijk lease-broker en adviseur voor ondernemingen en organisaties die investeren in bedrijfsmiddelen. Wij bieden verschillende diensten, waaronder equipment finance (financial- of operational lease), auto & truck lease, vendor lease en mantelfinancieringen.

Een equipment lease-speler met impact!

Die impact realiseren we in het volume aan financieringen, de hoeveelheid transacties, de herkenbaarheid in de markt, en de erkenning van klanten, vendoren en financiers. Met brokerage (Activum Finance) en een eigen leasemaatschappij (Activum Rental) biedt Activum een breed scala aan oplossingen voor de zakelijke markt in Nederland.

Wij doen iedere dag ons best om voor onze klanten onderscheidend te zijn, door een hoge mate van servicegerichtheid en bereikbaarheid, onze onafhankelijk advies, helderheid in de communicatie, het bouwen van persoonlijke relaties, en onze creatieve oplossingen.

Achtergrond

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij ruim 2.500 klanten geholpen met equipment lease-oplossingen, voor totale investeringen van ruim € 700 miljoen. Daarbij gaat hem om aanvragen van een graafmachine, trailer, offshore werkboten of CNC metaalbewerkingmachine tot aan omvangrijke mantelfaciliteiten voor organisaties die hun equipmentfinancieringen voor het komende jaar gedekt willen zien.

Wij opereren volledig onafhankelijk van financiers. Met alle relevante financierings- en leasebronnen in Nederland, België en in verschillende andere landen tot onze beschikking, kunnen wij u garanderen dat wij de beste faciliteit vinden bij uw behoefte. Dat kan resulteren in de laagste rente, de langste looptijd, de juiste financieringsvorm, de beste voorwaarden of een passende oplossing bij een specifieke wens.

Partners

Activum Finance heeft samenwerkingsverbanden met ruim 250 B2B leveranciers van equipment (vendoren) en is 'preferred lease provider' van diverse corporate en MKB-ondernemingen, accountancy organisaties en debt advisory consultants. Sinds 2009 heeft Activum Finance ook een bijzondere band met Top Gear Magazine, waarmee klanten-activiteiten en acties worden georganiseerd.

Team

casper barendse small

Casper Barendse (1971) - Partner

Achtergrond in M&A en Corporate Finance (consultant Deloitte Corporate Finance, partner/oprichter Mazars Berenschot Corporate Finance).

Contact: cjb@activum-finance.nl

duncan dirkzwager small

Duncan Dirkzwager (1966) - Partner

Achtergrond in asset based lending (ING Lease, GE Capital / London, aviation finance, general equipment leasing, tot begin 2013 director Benelux GE Capital).

Contact: duncan.dirkzwager@activum-finance.nl

 
frits de haan small

Frits de Haan (1969) - Business Origination & Development

Achtergrond in corporate lending en consumer finance (Deutsche Bank, ABN Amro).

Contact: frits.dehaan@activum-finance.nl

bas quick small

Bas Quick (1971) - Partner @ Activum Groen Lease

Achtergrond in equipment leasing (SG Equipment Finance, DLL, GE Capital, Fortis Lease en Ernst&Young).

Contact: bas.quick@activum-finance.nl

bert visscher small

Bert Visscher (1973) - Business origination & Development

Achtergrond in equipment leasing (DLL, LFH) en banking (Rabobank).

Contact: bert.visscher@activum-finance.nl

Kumar Sardjoe

Kumar Sardjoe (1997) - IT development & administration

Student & leasecollega sinds 2020.

Contact: kumar.sardjoe@activum-finance.nl

ruud dubbeld

Ruud Dubbeld (1955) - Accountmanager Metaal

Achtergrond in metaalbewerking & leasing bij o.a. Dormac, Limas en Beequip.

Contact: ruud.dubbeld@activum-finance.nl

robbin van giesen

Robbin van Giesen (1989) - Intern Accountmanager

Achtergrond in equipment leasing & banking bij o.a. DLL, BNP Paribas Leasing Solutions, Van Lanschot en ABN Amro Bank.

Contact: robbin.van.giesen@activum-finance.nl

 Sinds 2008 actief

Activum Finance B.V. is sinds 2008 actief als lease-broker en consultancy. Met een zeer ervaren team worden klanten snel, duidelijk en oplossingsgericht bediend. Ons doel is om het proces dat leidt tot de financiering van bedrijfsmiddelen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met de lease-financiering van uw investering in transportmiddelen of equipment? Bel ons op 020 - 788 33 00, of neem contact op via het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring