Zakelijk leasen

Als ondernemer kunt u nooit stil blijven staan, in die zin dat u regelmatig moet investeren. Niet iedere ondernemer heeft echter altijd voldoende financiële middelen voor een grote aankoop. Niet investeren is natuurlijk ook een mogelijkheid maar betekent in bepaalde branches dat u de concurrentieslag zeker zult verliezen. Gelukkig is leasen voor de zakelijke markt ook een mogelijkheid. Als u kiest voor zakelijk leasen, bent u niet meteen juridisch eigenaar. Dat wordt de financieringsmaatschappij, tot het moment dat u alle leasetermijnen voor zakelijk leasen heeft voldaan. Wel bent u in het geval van financial lease direct economisch eigenaar. Voor u is het ook het belangrijkste dat u met uw nieuwe aanschaf weer bij bent en niet achterloopt bij uw concurrenten en natuurlijk de kansen pakt die op uw pad komen als ondernemer. Activum Finance kan u in contact brengen met de juiste partij als u besluit over te gaan tot operational leasen of financial leasen. Gebruik de lease calculator rechtsboven om de mogelijkheden voor zakelijk leasen van uw bedrijfsmiddel te bekijken.

Zakelijk leasen

Voordelen zakelijk leasen

Een extra voordeel van zakelijk leasen is dat uw banksaldo zo goed als ongewijzigd blijft. Die lang gewenste nieuwe aanschaf in één keer betalen is voor veel ondernemers een aanslag op de schaarse liquiditeit, of anders gezegd een rib uit het lijf. Bij gespreide maandelijkse betaling zakelijk leasen merkt u die grote investering veel minder direct in uw portemonnee. Activum Finance is een specialist op het gebied van leasen voor zakelijke klanten. Wij helpen u met het nemen van die belangrijke beslissing door u onze financiële dienstverlening aan te bieden. De leasemaatschappij trekt haar portemonnee, maar u kunt vanaf de eerste dag over uw machine of apparatuur beschikken. Zodra zij al uw termijnbetalingen hebben ontvangen, gaat het juridisch eigendom direct op u over.

Zakelijk leasen berekenen met de Lease Calculator

Wij begrijpen goed dat u graag in beeld wilt krijgen hoe zo’n constructie om zakelijk te leasen er in financieel opzicht voor u uit gaat zien. Precies voor dat doel staat de Lease Calculator op onze website. Hoe dit werkt, wijst zich vanzelf uit. Toch geven we graag een paar korte aanwijzingen. Als eerste selecteert u de objectgroep waaronder de investering valt die u op het oog heeft. Vervolgens maakt u een keuze in de lijst binnen die objectgroep. Tot slot kiest u het bouwjaar en voert u de waarde van de investering in. Nadat u heeft bepaald in hoeveel termijnen u wilt betalen en welke aanbetaling u wilt doen, ziet u op uw scherm uw maandelijkse leasetermijn. U weet nu dus precies wat u maandelijks voor leasen zakelijk gaat betalen. De bijbehorende offerte leasen zakelijk kunt u een paar seconden later al in uw mailbox hebben door enkele aanvullende contactgegevens in te vullen. In die offerte ziet u ook direct welke informatie wij nodig hebben om een kredietakkoord voor elkaar te krijgen. Heeft u nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Onze medewerkers beschikken over veel ervaring met zeer uiteenlopende leaseconstructies in diverse branches en staan u graag te woord. Neem contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring