Financial Lease

Zoals u waarschijnlijk weet is financial leasing een aantrekkelijke manier om de aanschaf van bedrijfsmiddelen te financieren. U behoudt uw liquide middelen want u betaalt in maandelijkse leasetermijnen. Na de laatste termijnbetaling wordt u ook juridisch eigenaar. Is financial lease nog niet zo bekend voor u? Dan geven we u graag wat uitgebreidere uitleg.

financial lease

Financial lease zakelijk

Financial leasing is een zakelijke vorm van financieren, waarbij u een aankoop laat financieren door een financiële instelling. Financial lease zakelijk is dus niet bedoeld voor bijvoorbeeld de aanschaf van een privéauto. Eigenlijk koopt u op deze manier uw nieuwe bedrijfsmiddel op afbetaling. U bent direct economisch eigenaar. Wel gebruikt de bank of financiële instelling het object ook als onderpand om zekerheid te hebben, mocht u onverhoopt niet kunnen betalen. Nadat u de laatste leasetermijn heeft betaald, bent u niet alleen economisch maar ook juridisch eigenaar van uw bedrijfsmiddel. Denkt u bij dit voorbeeld meteen aan de hypotheek op uw huis? Juist, financial lease zakelijk kunt u daar namelijk heel goed mee vergelijken. Grote verschil is dat Financial Lease deze leaseconstructie aanbiedt voor zakelijke bedrijfsmiddelen. Hebben we u al nieuwsgierig gemaakt?

Financial lease: voor welke bedrijfsmiddelen?

Wellicht vraagt u zich af welke bedrijfsmiddelen u middels financial leasing zakelijk kunt financieren. Het antwoord kunnen we u snel geven: wij bieden u namelijk een tal van lease oplossingen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u er een lease offerte voor verstrekken. Wilt u een nieuwe graafmachine leasen voor de grote bouwprojecten die er aan zitten te komen? Wilt u nu echt eens die grotere aanhangwagen leasen? Bent u directielid van een ziekenhuis en overweegt u de vervanging van één of meerdere ambulances? Wilt u nu een eigen vaartuig leasen in plaats van er steeds eentje te huren? Vindt u duurzaamheid belangrijk en wilt u investeren in een hele serie zonnepanelen? Voor al deze nieuwe aanschaf en investeringen is financial lease mogelijk. Staat uw droomaankoop er niet tussen? De kans is groot dat u ook hiervoor terecht kunt voor een financial leasing constructie van Activum Finance. Neem dan contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00.

Lease Calculator

Bent u nu echt benieuwd geworden naar onze financial leasing mogelijkheden voor de aankoop die u in gedachten heeft? Gebruik dan de Lease Calculator Financial Lease en u heeft een aardig beeld. Allereerst selecteert u de objectgroep, de categorie bedrijfsmiddelen waar het om gaat. Binnen deze categorie kiest u het object, het bedrijfsmiddel dat u wilt aanschaffen. Vervolgens vult u de (geschatte) koopsom in en selecteert u het bouwjaar. U krijgt dan het bedrag dat u maandelijks gaat betalen, afhankelijk van de gekozen looptijd. Vergeet niet uw keuze voor financial lease aan te vinken.

Offerte financial lease

Klinkt het Financial Lease aanbod aantrekkelijk? Gebruik dan onze lease calculator en vul uw gegevens in. U ontvangt direct onze financial leasing offerte in uw mailbox. Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u in gesprek over de ontvangen offerte? Neem dan contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring