020 788 33 00

Referenties

"Samenwerking met Activum Finance is steeds een groot plezier. Ik stuur een mail met de gegevens, bel even om een korte toelichting te geven en meer energie hoef ik er niet in te steken."

"Een actieve financieringsbemiddelaar met pragmatische instelling en goede betrokkenheid bij zowel ons bedrijf als bij de bedrijfsleiding."

"Activum is een enthousiaste en proactieve club waarmee het ook goed sparren is over zaken die niet direct over de deal gaan. Daar is ook tijd voor, want eenvoudige deals worden snel en pragmatisch gesloten."

"Wij kwamen via een tip bij Activum Finance en hebben via hun expertise en marktkennis inmiddels een prima financiering voor onze investeringen in huurmachines weten te bewerkstellingen. Hun daadkrachtige en klantgerichte aanpak heeft ons aangenaam verrast. Zij vervullen hun rol als tussenpersoon op een integere en pragmatische manier waarbij ze de klant centraal zetten."

"Activum Finance weet hoe bijzondere objecten gefinancierd kunnen worden en gaat als schakel tussen lessor en lessee zeer pragmatisch te werk. Activum Finance denkt mee om een passende oplossing te vinden voor financieringsaanvragen en weten deze goed te vertalen naar potentiële financiers."

"Voor ons was de samenwerking met Activum Finance helemaal nieuw, evenals het financieringsconcept dat wij via hun hebben gehanteerd. Ik heb ze ervaren als een deskundig bedrijf dat snel kan schakelen. Al met al een prettige ervaring en bij een eventuele toekomstige investeringen zeker het bedrijf waar ik weer zaken mee zou doen."

"Prima capabele mensen, erg aardig en bereidwillig, super tevreden over de afhandeling van onze wensen."

"Activum Finance heeft ons begeleid bij off balance financiering van vijzelmaterieel. Prima ondersteuning, een aanrader!"

"Men begrijpt de behoefte van de ondernemer direct door hun kennis van de markt. Een snelle en adequate benadering. Een goede en juiste dienstverlening zonder franje. Bedankt."

"Activum heeft ons ondersteund bij de financiering van een utility vessel. Zonder activum hadden wij de financiering niet onder deze voorwaarden gedaan kunnen krijgen. Activum staat voor professioneel, pragmatisch en korte lijnen. Dat past bij ons"

"Wij hebben in de afgelopen jaren ervaren dat Duncan van Activum Finance ons veel werk uit handen neemt door op een vlotte, adequate wijze en tegen een scherp tarief de lease van onze vrachtwagens voor ons te verzorgen. Wij vinden het heel prettig om een vaste contactpersoon te hebben met een groot netwerk in de financiële wereld, die op al onze vragen een antwoord weet."

"Snelle service! We hadden al een nieuwe wegenbouw machine gekocht, maar de verkoper kon geen lease aanbieden. Activum heeft alsnog gezorgd dat we snel een financial lease op de machine kregen en de aankoopsom weer beschikbaar kwam. En dat tegen scherpe tarieven, zowel rente als provisie... Aanrader!"

"Persoonlijk contact met Activum gedurende het hele orderproces van een leaseobject, tot aan de levering waren ze betrokken. Super!"

"Goed bereikbaar, goede inzet, positief resultaat!"

"Activum Finance is een organisatie die goed bereikbaar is en de financiering praktisch aanpakt."

"Een stabiele IT infrastructuur voor de ondersteuning van bedrijfskritische processen kan flinke investeringen met zich mee brengen. Activum biedt ons de mogelijkheid om eenvoudig een scherpe lease optie aan onze aanbiedingen toe te voegen, waardoor we aan onze klanten meer keuze kunnen bieden in hun financierings mogelijkheden. Onze klanten blijken deze extra dienst op prijs te stellen."

"Vaak geen koffie op het werk zonder koffieautomaat. Door onze actieve samenwerking met Activum Vendor Lease zijn wij inmiddels in staat om grote kapitaalintensieve projecten in te vullen. En kunnen we als jong bedrijf mee met de grotere marktpartijen. Activum Vendor Lease begrijpt onze business, werkt snel en nauwkeurig, en is flexibel als onze afnemer net om die ene uitzondering vraagt. Binnen haar grote netwerk vindt Activum altijd de beste financier voor ons specifieke project."

"UltraCosmetics had behoefte aan een nieuwe directieauto en had leaseaanbiedingen van verschillende maatschappijen ontvangen. Het financial lease aanbod wat Activum ons deed was echter het scherpst en werd ook snel omgezet in een geaccepteerd aanbod. De aanlevering van overeenkomst en de instructie daarbij maakte dat de afronding soepel verliep. De Activum slogan ‘Equipment Finance Made Easy’ is volgens ons volledig terecht. Dienst is aan te raden, dank!"

"Fijne persoonlijk samenwerking gehad met Casper Barendse bij het tot stand brengen van de financiering en de afhandeling van het contract."

"Wij hebben onlangs voor het eerst zaken gedaan met Activum en dat ging perfect. Met veel enthousiasme werden we door het proces geleid. En dat zeer pragmatisch en snel, daar houden wij van."

"Wij, als Bakkerij Kara Finin, zijn heel erg tevreden met de werkwijze en wij zouden Activum Finance aan iedereen aanbevelen."

"Wow, wat een service! Fantastische hulp bij computerlease, snel en duidelijk en geen zee te hoog. Bedankt!"

"Een zeer nette klantgerichte aanpak."

"Activum Finance heeft begeleid bij financiering. Supersnelle service, heel snel en correct contact. Highly Recommended!"

Vincent Bloothoofd Vincent Bloothoofd VJPhoto

"De samenwerking en het contact met Activum Finance is geweldig verlopen. Wij hebben in de tussentijd nog diverse onderdelen van de lease aangepast willen hebben. En Activum heeft dat goed opgepakt en perfect uitgevoerd zoals wij het wilden hebben. In 2 woorden: Super Service."

"dBOD was toe aan een heroriëntatie v.w.b. de lease van haar wagenpark. Activum Finance heeft ons hierbij begeleid en - na keuze - zorg gedragen voor een snelle, zorgeloze afwikkeling. Snel, transparant en kwalitatief. Een aanrader!"

"Wij hebben de afgelopen 3 jaar een aantal keer Activum onze financiering laten regelen en zijn erg tevreden over de dienstverlening, de informatieverstrekking en de communicatie met Activum. Wij zullen zeker Activum weer inschakelen bij een nieuw te regelen financiering."

"Raackt Advies was aan een nieuwe bedrijfsauto toe. Hiervoor ben ik me gaan oriënteren op internet. Van onze huidige leasemaatschappij hadden we al enige tijd de indruk dat ze aan de "dure" kant was. Na het aanvragen van een aantal offertes, waaronder een offerte bij Activum, kwam ik tot de conclusie dat Activum voor Raackt wel een goede partij kon zijn. Daarom en ook voor het goede persoonlijke advies ben ik naar Activum overgestapt. Het is een echte "aanrader"!"

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag: