Referenties

"Activum Finance hebben wij gebruikt om de financiering van een aantal zakelijke objecten te laten regelen. Met een professioneel enthousiast team onder de bekwame leiding van Casper Barendse hebben zij ons gedurende het gehele proces uitstekend begeleid. Wij zijn uitermate tevreden over de snelheid van opereren, de prima condities die zijn overeengekomen en het denken in oplossingen."

"Snel, adequaat, betrouwbaar, kennis van zaken, efficiënt en vooral bijzonder plezierig om samenwerken. Onze preferred partner!"

"Ik ben erg tevreden over de samenwerking. Vragen worden meestal binnen zeer korte tijd beantwoord (max een uur). Je merkt dat je contact hebt met een partij die er verstand van heeft en klantgericht denkt."

"Lekker progressieve partij"

"Zeer snel geregeld zodat we snel konden schakelen"

"Activum heeft mij uitstekend en zeer professioneel heeft geholpen"

"Activum Finance, van aanvraag tot uitbetaling zeer duidelijk en snelle afhandeling. Mogelijkheden, onmogelijkheden en condities van verschillende financiers op één overzicht. Men denkt in het belang van de ondernemer, zeer grote betrokkenheid van Casper Barendse. Inmiddels doen we meer dan 5 jaar succesvol zaken."

"Activum Finance is een nuchtere pragmatische club, die ons op een snelle professionele en prettige wijze heeft ondersteund bij het verkrijgen van een financiering voor de inrichting van ons nieuwe Warehouse. Indien wij in de toekomst nogmaals voor een dergelijke vraag komen te staan, zullen wij zeker weer contact opnemen met de mensen van Activum Finance."

"Leuk en mooi innovatief bedrijf dat altijd voor je klaarstaat. Ze hebben voor ons een mooie en snelle oplossing verzorgd, waarbij we weer een stukje van onze groei konden financieren! Kortom zeker een aanrader ook voor complexere vraagstukken."

"Voor ons de 1e keer dat we in ons bijna 20 jarig bestaan gebruik hebben gemaakt van een leaseconstructie. E.e.a. is via de telefoon duidelijk uitgelegd. Verder was het traject snel in gang gezet. Al met al wat andere aanbieders bekeken, maar ook omdat de leverancier van de machine aangaf dat Activum een goede partij is en andere snelle offertes eigenlijk duurder bleken, gekozen voor Activum. De financiering was snel rond. Een goede keuze."

"Als stichting loop je altijd tegen diverse problemen met betrekking tot financiering, Na een brand moesten wij een nieuwe machine financieren. Bij Activum hebben wij geen enkel probleem ondervonden om dit geregeld te krijgen en zelfs een leverdatum kwam niet in gevaar. Wij zijn uitermate tevreden met de verrichte dienst en financiering, Namens Stichting TPC Doetinchem: Bedankt!"

"Wij hebben al meerdere jaren contact met Activum Finance. Ze zoeken voor ons naar de juiste mogelijkheden en oplossingen om het doel te bereiken. Snelle service en reactie en een betrouwbare partner."

"Als een van de weinige kon Activum, Casper, een financiering rond krijgen voor onze aankoop van verrijdbare stellingen. Zeer prettig kennismakingsgesprek gehad met elkaar en vervolgens hadden wij zeer snel een goedkeuring voor financiering."

"Wij hebben in de afgelopen 5 jaar meerdere investeringen via Activum Finance laten lopen. Het prettige van zaken doen met Activum vindt ik het persoonlijke contact (Casper Barendse) en de betrokkenheid. Er volgt een snelle reactie op de aanvraag en afhandeling verloopt heel soepel. Wij zijn zeer tevreden."

"Samenwerking verliep prima. Activum Finance heeft goed geluisterd naar onze wensen en de samenwerking is zonder problemen verlopen. De aandacht van de met onze aanvraag belaste medewerkers is daarbij van doorslaggevend belang geweest. Ik zou het dus zo weer doen en ook aanraden."

"Activum denkt met de klant mee om tot een oplossing te komen. Reageren snel en geven een snelle terugkoppeling naar de klant."

"Uiterst tevreden over de samenwerking wij kregen snel een reactie op onze aanvraag, geen lange wachttijden & plezierig contact met contactpersoon."

"Activum Finance (Duncan) heeft ons verbonden met de juiste financieringspartij en was zeer hands-on en betrokken bij het hele proces. Ik kan een dergelijke service alleen maar volmondig aanbevelen."

"Wij zijn een jong bedrijf en breiden in een rap tempo uit. Mede daardoor zijn wij bij Activum Finance terecht gekomen. Men reageert snel op onze aanvraag en zorgt voor een concurrerende aanbieding en een correcte afwikkeling."

"Als ondernemer heb ik Casper ervaren als doelgericht meedenker. Als het gaat om financieel maatwerk en heldere aanpak ben je hier aan het juiste adres. Helderheid en de juiste informatie hebben mijn financiële beslissing hierin ondersteund en geleid tot het juiste resultaat."

"Wij hebben al een jaar of 5 contact met Activum (Casper Barendse) Onze ervaring is dat hij erg enthousiast en geïnteresseerd is in onze business. Hij denkt oplossingsgericht. Activum is een plezierige partij die snel acteert en afspraken nakomt. Wij zijn zeer tevreden en zouden het een ander ook aanraden."

"De mensen achter Activum Finance denken als ondernemer, scheppen geen valse verwachtingen en denken zeer creatief mee in de eindoplossing."

"Activum Finance heeft ons vanaf het begin op een correcte wijze geïnformeerd. Goede samenwerking gehad met Casper Barendse, korte lijnen en duidelijke taal en komen na wat ze beloven."

"In 2015 de eerste huurmachine financiering, soepel ,snel, meedenkend verlopen .nu weer twee nieuwe huurmachine en weer naar alle tevredenheid. Wij zijn zeer tevreden."

"We waren al zo goed als rond met de financiering van onze snij-freestafel toen ik een advertentie tegenkwam van Activum Finance, dus puur om te kijken of we een goed voorstel hadden liggen heb ik onze aanvraag ingediend bij Activum Finance. Vanaf dat moment was het een en al warme douche. Pieter reageert enorm snel, is oprecht geïnteresseerd, snapt wat nodig is en daarbij was het ook nog eens een prima voorstel, dus dat was jammer voor die andere financier…"

"Ik kan alleen wat zeggen over Casper: Enthousiaste vent die tijd maakt om zich te verdiepen in de problematiek van de business. Legt makkelijk contact, heeft een brede interesse, niet alleen in de ‘financials’ maar vooral in het verhaal. Heeft snel in de gaten waar de schoen wringt en gaat actief voor je opzoek naar een passende financiering. Heeft voor ons een aantal prima oplossingen aangedragen!"

"Activum is een zeer plezierige en enthousiaste partner met snelle antwoorden en of ideeën om mee te denken voor ons om onze machines in de markt te zetten. Zeer duidelijk voor ons en onze klanten om te komen tot een oplossing! Hierdoor zeker al meer business binnen gehaald en biedt ons dus meer marktaandeel binnen ons segment, de verpakkingsindustrie!"

"Het is altijd prettig werken met Activum. Hoewel ze heel wat klanten bedienen, is het contact toch altijd persoonlijk."

"Activum Finance is een betrouwbare partner en een fijne partij om zaken mee te doen."

"De aanvraag voor een extra frituur van MBM was binnen een dag goedgekeurd zonder extra rompslomp. Daar hou ik van. Uitstekende samenwerking met Royal Matic Den Haag zodat alles binnen een week was geregeld."

"Samenwerking met Activum Finance is steeds een groot plezier. Ik stuur een mail met de gegevens, bel even om een korte toelichting te geven en meer energie hoef ik er niet in te steken."

"Een actieve financieringsbemiddelaar met pragmatische instelling en goede betrokkenheid bij zowel ons bedrijf als bij de bedrijfsleiding."

"Activum is een enthousiaste en proactieve club waarmee het ook goed sparren is over zaken die niet direct over de deal gaan. Daar is ook tijd voor, want eenvoudige deals worden snel en pragmatisch gesloten."

"Wij kwamen via een tip bij Activum Finance en hebben via hun expertise en marktkennis inmiddels een prima financiering voor onze investeringen in huurmachines weten te bewerkstellingen. Hun daadkrachtige en klantgerichte aanpak heeft ons aangenaam verrast. Zij vervullen hun rol als tussenpersoon op een integere en pragmatische manier waarbij ze de klant centraal zetten."

"Activum Finance weet hoe bijzondere objecten gefinancierd kunnen worden en gaat als schakel tussen lessor en lessee zeer pragmatisch te werk. Activum Finance denkt mee om een passende oplossing te vinden voor financieringsaanvragen en weten deze goed te vertalen naar potentiële financiers."

"Voor ons was de samenwerking met Activum Finance helemaal nieuw, evenals het financieringsconcept dat wij via hun hebben gehanteerd. Ik heb ze ervaren als een deskundig bedrijf dat snel kan schakelen. Al met al een prettige ervaring en bij een eventuele toekomstige investeringen zeker het bedrijf waar ik weer zaken mee zou doen."

"Prima capabele mensen, erg aardig en bereidwillig, super tevreden over de afhandeling van onze wensen."

"Activum Finance heeft ons begeleid bij off balance financiering van vijzelmaterieel. Prima ondersteuning, een aanrader!"

"Men begrijpt de behoefte van de ondernemer direct door hun kennis van de markt. Een snelle en adequate benadering. Een goede en juiste dienstverlening zonder franje. Bedankt."

"Activum heeft ons ondersteund bij de financiering van een utility vessel. Zonder activum hadden wij de financiering niet onder deze voorwaarden gedaan kunnen krijgen. Activum staat voor professioneel, pragmatisch en korte lijnen. Dat past bij ons"

"Wij hebben in de afgelopen jaren ervaren dat Duncan van Activum Finance ons veel werk uit handen neemt door op een vlotte, adequate wijze en tegen een scherp tarief de lease van onze vrachtwagens voor ons te verzorgen. Wij vinden het heel prettig om een vaste contactpersoon te hebben met een groot netwerk in de financiële wereld, die op al onze vragen een antwoord weet."

"Snelle service! We hadden al een nieuwe wegenbouw machine gekocht, maar de verkoper kon geen lease aanbieden. Activum heeft alsnog gezorgd dat we snel een financial lease op de machine kregen en de aankoopsom weer beschikbaar kwam. En dat tegen scherpe tarieven, zowel rente als provisie... Aanrader!"

"Persoonlijk contact met Activum gedurende het hele orderproces van een leaseobject, tot aan de levering waren ze betrokken. Super!"

"Goed bereikbaar, goede inzet, positief resultaat!"

"Activum Finance is een organisatie die goed bereikbaar is en de financiering praktisch aanpakt."

"Een stabiele IT infrastructuur voor de ondersteuning van bedrijfskritische processen kan flinke investeringen met zich mee brengen. Activum biedt ons de mogelijkheid om eenvoudig een scherpe lease optie aan onze aanbiedingen toe te voegen, waardoor we aan onze klanten meer keuze kunnen bieden in hun financierings mogelijkheden. Onze klanten blijken deze extra dienst op prijs te stellen."

"Vaak geen koffie op het werk zonder koffieautomaat. Door onze actieve samenwerking met Activum Vendor Lease zijn wij inmiddels in staat om grote kapitaalintensieve projecten in te vullen. En kunnen we als jong bedrijf mee met de grotere marktpartijen. Activum Vendor Lease begrijpt onze business, werkt snel en nauwkeurig, en is flexibel als onze afnemer net om die ene uitzondering vraagt. Binnen haar grote netwerk vindt Activum altijd de beste financier voor ons specifieke project."

"UltraCosmetics had behoefte aan een nieuwe directieauto en had leaseaanbiedingen van verschillende maatschappijen ontvangen. Het financial lease aanbod wat Activum ons deed was echter het scherpst en werd ook snel omgezet in een geaccepteerd aanbod. De aanlevering van overeenkomst en de instructie daarbij maakte dat de afronding soepel verliep. De Activum slogan ‘Equipment Finance Made Easy’ is volgens ons volledig terecht. Dienst is aan te raden, dank!"

"Fijne persoonlijk samenwerking gehad met Casper Barendse bij het tot stand brengen van de financiering en de afhandeling van het contract."

"Wij hebben onlangs voor het eerst zaken gedaan met Activum en dat ging perfect. Met veel enthousiasme werden we door het proces geleid. En dat zeer pragmatisch en snel, daar houden wij van."

"Wij, als Bakkerij Kara Finin, zijn heel erg tevreden met de werkwijze en wij zouden Activum Finance aan iedereen aanbevelen."

"Wow, wat een service! Fantastische hulp bij computerlease, snel en duidelijk en geen zee te hoog. Bedankt!"

"Een zeer nette klantgerichte aanpak."

"Activum Finance heeft begeleid bij financiering. Supersnelle service, heel snel en correct contact. Highly Recommended!"

Vincent Bloothoofd Vincent Bloothoofd VJPhoto

"De samenwerking en het contact met Activum Finance is geweldig verlopen. Wij hebben in de tussentijd nog diverse onderdelen van de lease aangepast willen hebben. En Activum heeft dat goed opgepakt en perfect uitgevoerd zoals wij het wilden hebben. In 2 woorden: Super Service."

"dBOD was toe aan een heroriëntatie v.w.b. de lease van haar wagenpark. Activum Finance heeft ons hierbij begeleid en - na keuze - zorg gedragen voor een snelle, zorgeloze afwikkeling. Snel, transparant en kwalitatief. Een aanrader!"

"Wij hebben de afgelopen 3 jaar een aantal keer Activum onze financiering laten regelen en zijn erg tevreden over de dienstverlening, de informatieverstrekking en de communicatie met Activum. Wij zullen zeker Activum weer inschakelen bij een nieuw te regelen financiering."

"Na het aanvragen van een aantal offertes, waaronder een offerte bij Activum, kwam ik tot de conclusie dat Activum voor Raackt wel een goede partij kon zijn. Daarom en ook voor het goede persoonlijke advies ben ik naar Activum overgestapt. Het is een echte "aanrader"!"

"Leuk bedrijf met veel inzicht in mogelijkheden."

Kraanverhuur Midden Nederland - Marien van den Nagel Marien van den Nagel Kraanverhuur Midden Nederland

"Nette, correcte manier van communiceren. Denken mee, en weten vrij snel hoe je zelf in elkaar steekt, en weten zodoende te handelen zoals jij het zelf zou doen."

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag: