Referenties

"Zeer prettige en heldere communicatie, snelle reactie en goed advies, kortom absoluut aan te bevelen!"

"In 2015 de eerste huurmachine financiering, soepel ,snel, meedenkend verlopen .nu weer twee nieuwe huurmachine en weer naar alle tevredenheid. Wij zijn zeer tevreden."

"We waren al zo goed als rond met de financiering van onze snij-freestafel toen ik een advertentie tegenkwam van Activum Finance, dus puur om te kijken of we een goed voorstel hadden liggen heb ik onze aanvraag ingediend bij Activum Finance. Vanaf dat moment was het een en al warme douche. Pieter reageert enorm snel, is oprecht geïnteresseerd, snapt wat nodig is en daarbij was het ook nog eens een prima voorstel, dus dat was jammer voor die andere financier…"

"Snelle service! We hadden al een nieuwe wegenbouw machine gekocht, maar de verkoper kon geen lease aanbieden. Activum heeft alsnog gezorgd dat we snel een financial lease op de machine kregen en de aankoopsom weer beschikbaar kwam. En dat tegen scherpe tarieven, zowel rente als provisie... Aanrader!"

"dBOD was toe aan een heroriëntatie v.w.b. de lease van haar wagenpark. Activum Finance heeft ons hierbij begeleid en - na keuze - zorg gedragen voor een snelle, zorgeloze afwikkeling. Snel, transparant en kwalitatief. Een aanrader!"