Lease calculator

Financial leasen is een slimme manier van geld lenen. Zodra u een bedrijfsmiddel aanschaft, wordt u economisch eigenaar, ook als een financieringsmaatschappij dit mede mogelijk maakt. Dat u nog niet meteen juridisch eigenaar wordt, vindt u vast minder belangrijk. Mocht u dit wel belangrijk vinden, is operational lease dé manier voor u om geld te lenen. Hierbij wordt u namelijk ook juridisch eigenaar. 

Slim leasen met de financial lease calculator

Leasen heeft twee belangrijke voordelen. Op de eerste plaats kunt u de machine, auto of het materieel in gebruik nemen dat u nodig acht om bij te blijven in de strijd met uw concurrentie door bijvorbeeld uitbreiding, vervanging van machines, automatisering, verfijning, kostenbesparing of propositieverbreding. 

Tevens is door die grote aanschaf niet meteen uw bankrekening leeg maar houdt u liquide middelen beschikbaar voor de bedrijfsuitgaven die niet eenvoudig te financieren zijn, zoals onderzoek, marketing, opleiding of het aannemen van nieuwe collega’s. Uw liquiditeit komt dus niet onder druk te staan, u lost immers maandelijks slechts een - in verhouding tot de investering - relatief klein bedrag af.

Omdat niet iedere ondernemer financieel even goed is onderlegd en om u veel rekenwerk te besparen, is de lease calculator van Activum Finance een handige tool. We lichten het gebruik van deze leasecalculator graag verder toe.

Slimme lease calculator

De leasecalculator neemt u veel rekenwerk uit handen en geeft u alle vrijheid zelf verschillende scenario’s door te rekenen. U vindt het immers vast prettig om eerst alvast wat voorwerk te doen voordat u bij ons verder advies inwint. De financial lease calculator maakt heel snel inzichtelijk wat u precies gaat betalen als u overweegt een bepaald bedrijfsmiddel te gaan leasen. Onze financial lease calculator helpt u dus bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Uitleg leasecalculator

Graag leggen we u nu uit hoe u gebruik kunt maken van de lease calculator van Activum Finance. Wanneer u rechtsboven op deze pagina klikt op ‘Lease Calculator’ komt u terecht in de leasecalculator. Eerst kiest u (onder ‘selecteer een objectgroep’) de objectgroep waartoe het bedrijfsmiddel hoort dat u wilt gaan leasen. Daarna opent u (onder ‘selecteer een object’) een lange lijst met bedrijfsmiddelen binnen de gekozen objectgroep. Ook kunt u uw object zoeken via de knop Lease oplossingen, naast de knop Home. Mocht u niet exact vinden wat u overweegt aan te schaffen, kies dan in de lease calculator voor een bedrijfsmiddel dat er het meeste op lijkt. Vervolgens vult u de koopsom in, exclusief BTW. Als u de koopsom niet exact weet, maak dan een schatting.

Kies nu het bouwjaar van het gewenste bedrijfsmiddel en vink aan of u een financial of operational lease contract wilt afsluiten. Mocht u hierover willen overleggen, neem dan contact op met één van onze medewerkers via mail of bel 020-7883300. Zij kunnen u uitstekend adviseren in uw specifieke situatie en u ook van dienst zijn bij het gebruiken van de lease calculator, indien nodig.

Uiteraard kunt u berekeningen in de leasecalculator zo vaak maken als u wilt, bijvoorbeeld als u nog twijfelt tussen twee machines. U ziet dan direct het verschil in hoogte van de te betalen maandelijkse termijnen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring