Machine lease

Als u een nieuwe machine wilt aanschaffen maar niet de benodigde liquide middelen heeft, kan machine leasing een uitkomst zijn. U wordt wel direct economisch eigenaar, maar pas als u alle termijnen heeft betaald, ook eigenaar in juridische zin. Waarschijnlijk is dat niet zo belangrijk voor u. Het gaat er immers vooral om dat u de gewenste machine in huis hebt en kunt inzetten in het productieproces. Activum Finance maakt dit middels machine lease ook voor u mogelijk.

Machine lease

Machines aankopen zonder directe investering

U herkent de situatie vast wel. U heeft een eigen onderneming. U weet wat er op de markt speelt en u weet wat uw concurrenten doen. Ook u moet nu toch echt eens overstappen op die moderne machine, met beter vermogen en nieuwe technische snufjes, die een hoger rendement oplevert. Eigenlijk heeft u helemaal geen keuze. Stilstand is zeker nu achteruitgang. Maar: u heeft het geld niet liggen.

Op dat moment kan Activum Finance u helpen. U koopt de machine via een constructie van machine leasing (ook wel financial lease genoemd) met ons. Activum Finance is juridisch eigenaar maar u kunt er direct mee aan de slag. In plaats van één keer een grote uitgave te doen, betaalt u in relatief kleine termijnen. Heeft u aan al uw verplichtingen voldaan, dan gaat het juridisch eigendom direct op u over. Zo eenvoudig en duidelijk werkt machine lease.

Lease Calculator voor machine leasing

Met de Lease Calculator (op deze pagina rechtsboven of de oranje knop in het hoofdmenu) weet u al snel hoe machine lease er in uw specifieke situatie financieel uit gaat zien. Dit werkt heel eenvoudig. Eerst kiest u de objectgroep waarin de machine valt die u wilt bestellen. Daarna zoekt u de betreffende machine rechts daarvan op in het lijstje binnen de gekozen objectgroep. Vervolgens klikt u het bouwjaar aan en vult u het aanschafbedrag in. Na het kiezen van het aantal termijnen en een eventuele aanbetaling ziet u al uw maandelijkse termijnbedrag machine lease. Geïnteresseerd? Vul dan uw bedrijfsgegevens in en u ontvangt onmiddellijk een vrijblijvende offerte in uw digitale brievenbus.

Contact over machine lease

Hoe eenvoudig de constructie van machine leasing ook is: wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Wellicht heeft u zo’n specifieke en nieuwe machine op het oog, dat hij nog niet ons lijstje staat. Misschien heeft u andere vragen of wilt u de ontvangen offerte over machine lease met ons bespreken. Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u in gesprek over de ontvangen offerte? Neem dan contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00.. Onze medewerkers hebben veel ervaring met alle mogelijkheden op het gebied van machine lease. Ze staan u graag te woord. De kans is groot dat na een vrijblijvend maar verhelderend gesprek uw droommachine door machine leasing een stuk dichterbij komt.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring