Activum goes deep down South!

Datum: 29 augustus 2023
Activum goes deep down South!

Activum goes deep down South – Expeditie Rwanda 2023 🤠
 
Activum Finance bestaat in september 15 jaar, dus moest er iets bijzonder gebeuren!

Duncan Dirkzwager en ik gaan van 30/9 – 7/10 naar Rwanda om de Congo Nile Trail in 5 dagen wandelend af te leggen. Een tocht van bijna 125 kilometer.

Een boeiende & pittige tocht ook, langs Lake Kivu, het grote meer dat Congo van Rwanda scheidt, en gezien de ligging de échte bron van de Nijl. De expeditie is door Eric Stubbé (ALLSAFE Group) geïnitieerd en inmiddels is dit het 5e avontuur met als doel om zoveel mogelijk kinderen in de sloppenwijk Kibera in Nairobi (Kenia) naar school te laten gaan.

Voor € 100 kan een kind een jaar lang naar de lagere school en voor € 200 naar de middelbare school. Expeditieleden laten zich voor de gehele tocht, of per kilometer, sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen. E.e.a. wordt uitgevoerd en begeleid door Stichting4Life.

Activum Finance heeft zich verbonden als sponsor aan dit mooie avontuur met dit mooie doel. Medesponsors zijn o.a. ALLSAFE Group, Waterland Private Equity, en Nova Groep.

Wil je Duncan en mij c.q. dit mooie doel steunen? Dat zou fantastisch zijn!

Hier de sponsor-link:
https://www.allsafe.nl/expeditie-deelnemer/casper-barendse/

Murakoze!

Deel dit bericht:

Casper J. Barendse (1971)

Casper J. Barendse (1971)

Partner

Sinds 2008 werkzaam voor Activum als partner. Hij wordt enthousiast van ondernemen en ondernemers: "iets uit niets creëren" is het mooiste wat er is.

Contact: 06-10674203 / cjb@activum-finance.nl