Meetinstrumenten leasen

Meetinstrumenten

Lease is simpelweg de logische financieringsoplossing indien u wilt investeren in apparatuur bestemd voor het inwinnen van meetgegevens, voor bijvoorbeeld geodata, trilling of geluid.

Een maximale looptijd van 60 maanden in zolwel operational als financial lease-vorm  is mogelijk. Een aanbetaling op de aanschafprijs verlaagt het kredietbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. Bij beide is het effect dat de maandlast afneemt. Bij operational lease oefent u de (al dan niet symbolische) koopoptie uit.

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte meet apparatuur hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 36 maanden te financieren. Voor equipment die ouder is dan 3 jaar: vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Voordelen

Als u deze apparatuur least, bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals medewerkers, advertenties en verbouwingskosten).
Er zijn echter ook andere voordelen te behalen:

  • U kunt 100% van de investering in deze apparatuur financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC faciliteit.
  • De procedure om een kredietakkoord op lease te verkijgen is sneller doorlopen dan het traject voor een financiering via een bank.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Lease-faciliteit

Investeert uw onderneming doorlopend in meetinstrumenten, of gedurende een komende periode van bijvorbeeld een half jaar? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie? Neem contact opnemen met één van onze adviseurs.

Informatie & Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie hier de criteria voor leasing. Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Een zeer nette klantgerichte aanpak."