Oplegger / trailer leasen

Oplegger / trailer

Een oplegger of trailer leent zich uitstekend voor lease-financiering. De relatief nauwkeurig voorspelbare afschrijving maakt dat financiers deze objecten als een zeer sterke zekerheid beschouwen. U kunt deze trailers en opleggers maximaal 96 maanden leasen.

Indien u de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. 

Ook tweedehands opleggers en trailers te leasen

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte opleggers hebben wij mogelijkheden. Een oplegger tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van een oplegger of trailer?

 • U kunt 100% van de investering financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw RC krediet.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
 • Bij financial lease is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Informatie over leasing

Bij leasing spelen diverse fiscale aspecten. Inzicht in de voor u van toepassing zijnde regels vindt u hier. Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ.

Direct persoonlijk contact

Stelt u persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons direct te bellen.

Vendor Lease

Leveranciers van aanhangwagens en opleggers kunnen gebruik maken van onze Vendor Lease oplossing. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant een leasevoorstel bij aanschaf bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen, behoudt u uw marge en verlaagt u de investeringsdrempel voor uw klant.

Activum Finance realiseert regelmatig de lease oplossingen voor investeringen in (koel-) trailers en diverse opleggers van onder meer Cherau, Kögel, Schmitz en Krone.

Kies voor leasing van een trailer of oplegger

Overweegt u een nieuwe of gebruikte oplegger te leasen voor uw transportbedrijf? Ontdek vandaag nog de voordelen van oplegger of trailer leasing. Met onze flexibele lease opties bieden wij maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften en budget. Lease een trailer en geniet van de vrijheid om uw vloot uit te breiden zonder grote initiële investeringen.

Onze oplossingen voor oplegger of trailer leasing  zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen groeien. Als ervaren transportondernemer zult u merken dat onze trailer leasing diensten u de mogelijkheid biedt om snel en efficiënt te handelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen voor oplegger of  trailer leasing. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw transportactiviteiten te optimaliseren en uw bedrijf de ruimte bieden voor uitbreidingsmogelijkheden.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring