Graafmachine leasen

Graafmachine

Bij Activum Finance begrijpen we het belang van uitgebreide financieringsmogelijkheden bij het verkrijgen van equipment zoals graafmachines. Onze financieringsmogelijkheden omvat verschillende leaseopties voor onder andere graafmachines, mini shovels en minigravers. Of het nu gaat om het leasen van een nieuwe graafmachine, een gebruikte graafmachine of andere variaties zoals het leasen van een minikraan, onze op maat gemaakte lease-oplossingen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.


U kunt een graafmachine maximaal 84 maanden leasen, hetzij in financial lease, hetzij in operational lease. Indien u de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, dan is dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, of uw inruil als aanbetaling gebruiken, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit.

Ook een jong gebruikte rups- of wielgraafmachine kunt u middels financial of operational lease financieren:

  • tot 3 jaar oud – maximaal 60 maanden 
  • van 3 tot 5 jaar – maximaal 48 maanden
  • van 5 tot 10 jaar – maximaal 36 maanden

Activum Finance financiert zeer regelmatig graafmachines, onder andere van Komatsu, Liebherr, Hitachi, Atlas, Terex, Caterpillar, Doosan, Daewoo en Takeuchi.

De voordelen van het leasen van graafmachines

Het leasen van een graafmachine biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Activum Finance maakt het mogelijk om nieuwe en gebruikte graafmachines te leasen, waardoor u flexibiliteit krijgt in uw budget en niet vastzit aan grote kapitaalinvesteringen. Met onze leaseopties kunnen bedrijven zonder grote initiële investeringen profiteren van uitbreidingen in bedrijfsmiddelen. Wanneer u kiest voor het leasen van een minikraan, mini shovel of graafmachine via Activum Finance, behaalt u verschillende voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
  • Een financial of operational lease financiering is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U kunt 100% van de investering in de machine financieren.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • U kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen.
  • (In geval van financial lease:) U schrijft af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd.

Graafmachine leasen bij Activum Finance

De financiering van veel verschillende graafmachines kunnen wij op ons nemen. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid tot het leasen van onder andere wiel- en rups graafmachines, minigravers en minikranen. Zowel de financiering van nieuwe graafmachines als tweedehandse graafmachines is bij Activum Finance mogelijk. Indien u een gebruikte graafmachine wilt leasen zijn er variërende maximale leasetermijnen van kracht op basis van de huidige leeftijd van de graafmachine. Wij verzorgen voor u de financiering van graafmachines middels financial of operational lease voor uw benodigde investeringen.

Ontdek hoe het leasen van graafmachines en minigravers bij Activum Finance uw bedrijf kan helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en laat ons u ondersteunen bij het realiseren van de juiste financiering bij uw onderneming zonder grote initiële investeringen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Snelle service! We hadden al een nieuwe wegenbouw machine gekocht, maar de verkoper kon geen lease aanbieden. Activum heeft alsnog gezorgd dat we snel een financial lease op de machine kregen en de aankoopsom weer beschikbaar kwam. En dat tegen scherpe tarieven, zowel rente als provisie... Aanrader!"