CNC-Metaalbewerkingsmachine leasen

CNC-Metaalbewerkingsmachine

CNC-Metaalbewerkingsmachines zijn eenvoudig door middel van lease te financieren. U kunt deze machines tot maximaal 120 maanden leasen.

De volgende typen metaalbewerkingsmachines zijn onder meer te financieren middels financial- en operational lease:

CNC bewerkingsstations, bandzagen, boormachines, buigmachines, cirkelzagen, draaibanken, freesmachines, kantbanken, kotterbanken, persen, plaatscharen, plaatwalsen, ponsknipmachines, ponsnibbelmachines, profielwalsen, slijpmachines, lasmachines, uithoek scharen, zetbanken, plasmasnijmachines, lasersnijmachines en waterstraalsnijmachines.

Indien u de voorkeur geeft aan lage maandlasten, dan zijn er twee routes om dit te bereiken: U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook een slottermijn (of bij operational lease: restwaarde) opnemen: op die wijze wordt niet het gehele kredietbedrag afgelost gedurende de looptijd. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af, of oefent de koopoptie uit.

Ook een jong gebruikte metaalbewerkingsmachine kunt u middels financial- of operational lease financieren:

  • tot 3 jaar oud - maximaal 60 maanden 
  • van 3 tot 5 jaar - maximaal 48 maanden
  • van 5 tot 10 jaar - maximaal 36 maanden

De voordelen van leasen van metaalbewerkingsmachines

Als u een machine financiert via leasing bereikt u een betere financieringsmix, omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals personeel, marketingkosten en 'research & development').

Er zijn ook andere voordelen te behalen:

  • U kunt 100% van de investering in de equipment financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw rekening courantkrediet.
  • De lease financiering van een machine is vele malen sneller tot stand gebracht dan financiering met een bancaire lening.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Mantelfaciliteit

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in metaalbewerkingsmachines of andere  bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u (omdat u meerdere zaken in één keer financiert) een beter rentetarief en toch de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Wij werken voor een veelheid van klanten in de metaal, met equipment geleverd door leveranciers van metaalbewerkingsmachines zoals Dormac CNC Solutions, BMT Machine Tools, Tholitec, BUN Engineering, Limas en Resytech.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Activum is een enthousiaste en proactieve club waarmee het ook goed sparren is over zaken die niet direct over de deal gaan. Daar is ook tijd voor, want eenvoudige deals worden snel en pragmatisch gesloten."