Technishow

financial lease.nl technishow

Al sinds de oprichting van Activum in 2008 zijn wij actief voor vele klanten in de maakindustrie. Van eenmanszaak via familiebedrijf naar groot MKB: wij zijn niet te groot voor de kleine onderneming en niet te klein voor de grotere onderneming.

Wij voelen ons thuis in de sector, de daadkracht & innovatieve kracht past ons goed! Bovendien vereist de kapitaalintensieve bedrijfsvoering slim aanwenden van financieringsinstrumenten en zorgvuldige afwegingen over spreiding van financiers.

Om snel een beeld te krijgen van de type objecten die wij middels lease kunnen financieren, maakt u hieronder uw keuze:

Naast bovengenoemde equipment bieden wij uiteraard oplossingen voor andere typen materieel, zoals intern transport, IT en magazijnoplossingen. Zowel nieuw als jong gebruikt materieel kunnen we bij onze funders onderbrengen. Ook is sale & lease back een mogelijkheid, voor ondernemingen die de wens koesteren om liquiditeiten vrij te maken.

Onze equipment lease-experts helpen u graag aan de beste leaseoplossing. Lees ook ons Blog over de functie van financiering in een onderneming, wellicht helpt u dit bij uw afwegingen.

>>>>>>>

Interesse? Bel ons op 020 - 788 33 00 of vul ons contactformulier in, zodat u gebeld wordt op een u passend moment.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring