Meet, weeg en regelapparatuur leasen

Meet, weeg en regelapparatuur

Lease is simpelweg de logische financieringsoplossing indien u wilt investeren in apparatuur bestemd voor wegen, meten en/of regelen, en u uw werkkapitaal wilt vrijhouden.

Een maximale looptijd van 60 maanden is mogelijk. Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan. Bij operational lease oefent u de koopoptie uit.

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte weeg- en meet apparatuur hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 36 maanden te financieren.

Voordelen

Als u deze apparatuur financiert via lease, bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals medewerkers, advertenties en 'research & development'). Er zijn echter ook andere voordelen te behalen:

 • U kunt 100% van de investering in deze apparatuur financieren.
  Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  Meer financiële ruimte: instandhouding van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC faciliteit.
  De procedure om een kredietakkoord op lease te verkijgen is sneller doorlopen dan het traject voor een financiering via een bank.
  U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Lease-faciliteit

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen? Neem contact opnemen met één van onze adviseurs.

Informatie & Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie hier de criteria voor leasing. Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Activum Finance heeft ons begeleid bij off balance financiering van vijzelmaterieel. Prima ondersteuning, een aanrader!"