Houtbewerkingsmachine leasen

Houtbewerkingsmachine

Een machine voor houtbewerking behoort als roerend, uniek identificeerbaar bedrijfsmiddel tot de zaken die zich uitstekend lenen voor financiering middels financial of operational lease. Een machine is voor maximaal 84 maanden te financieren.

Welke machines zijn te leasen?

De volgende typen houtbewerkingsmachines zijn onder meer te financieren middels financial lease:

Boormachines, CNC-gestuurde bewerkingsmachines, combinatiemachines, fineervoegmachines, freesmachines, gatensteekmachines, houtdraaibanken, kantenaanlijmmachines, lijmopbrengmachines en lijmspuiten, opsluitbanken, persen, roedebewerkingsmachines, schuurmachines, vacuüumtafels, vandiktebanken, vingerlasmachines, vlakbanken, vlakvandiktebanken en uiteraard zaagmachines.

Lagere maandlasten

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn (of bij operational lease: koopoptie) wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte houtbewerkingsmachines hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van deze machines?

 • U kunt 100% van de investering financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
 • De betaalde rente is bij financiële lease fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan)

Leasefaciliteit

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen? Neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Informatie & Contact

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Indien het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag geeft of u stelt gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs, dan kunt u ons bellen of uw vraag voorleggen middels het contactformulier.

Leveranciers van houtbewerkingsmachines kunnen gebruik maken van Vendor Lease

Met Vendor Lease kan een leverancier de klant een leasevoorstel bij aanschaf bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen behoudt u uw marge en vergroot u verlaagt u de investeringsdrempel voor uw klant. Zo werken wij regelmatig voor Tijhuis Houtbewerkingsmachines B.V. uit Hengelo.

Optimaliseer uw houtbewerking met CNC machines

Bij het overwegen van houtbewerkingsmachines zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden, zoals de mogelijkheid om houtbewerkingsmachines te leasen. Het leasen van deze machines kan een aantrekkelijke optie zijn, met name voor bedrijven die hun cashflow willen behouden. Dit biedt flexibiliteit en stelt bedrijven in staat om gebruik te maken van hoogwaardige professionele houtbewerkingsmachines zonder dat ze grote investeringen hoeven te doen in de aanschaf ervan.

Wanneer het gaat om CNC-houtbewerkingsmachines, is de prijs een belangrijke factor om te overwegen. De kosten van een CNC-machine voor hout kunnen variëren, afhankelijk van de specificaties en functies. Het is echter van cruciaal belang om te investeren in een kwalitatief hoogwaardige machine om succes te garanderen in de houtbewerkingsindustrie. Met geavanceerde computergestuurde freesmachines voor hout kunnen complexe bewerkingen met precisie worden uitgevoerd, wat de productiviteit van uw bedrijf ten goede komt.

Het gebruik van CNC-houtfreesmachines biedt ook voordelen op het gebied van efficiëntie en snelheid in het bewerkingsproces. Deze automatische freesmachines voor hout kunnen het productieproces verder stroomlijnen, waardoor uw bedrijf concurrentievoordeel behaalt. Het is essentieel om de prijs van CNC-freesmachines voor houtbewerking te overwegen in relatie tot de geboden functionaliteit en de waarde die ze toevoegen aan uw productieproces.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring