Robotica / Robotisering leasen

Robotica / Robotisering

Robotica en productieautomatiseringsmachines als bedrijfsmiddelen zijn goed door middel van lease is te financieren. U kunt gerobotiseerde equipment tot maximaal 84 maanden leasen.

Indien u de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit.

Voordelen

Door de robotisering middels financial of operational lease te financieren behaalt u verschillende voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
  • Een lease financiering is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U kunt 100% van de investering in robotica financieren.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • U kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen.
  • U schrijft af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar (financial lease).
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd.

Mantelfaciliteit

Bent u van plan de komende periode meer te investeren in bedrijfsmiddelen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Informatie

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor Lease

Activum Finance biedt leveranciers en producenten van robotica de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van Vendor Lease. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Een actieve financieringsbemiddelaar met pragmatische instelling en goede betrokkenheid bij zowel ons bedrijf als bij de bedrijfsleiding."