Magazijnstellingen leasen

Magazijnstellingen

Als u uw werkkapitaal wilt vrijhouden is Lease is simpelweg de slimste financieringsoplossing indien u wilt investeren in magazijnstellingen. Een looptijd van 24 tot 60 maanden is mogelijk.

Houd er rekening mee dat financiers er de voorkeur aan geven deze equipment middels operational lease (off-balance) wensen te financieren, gezien de bodembeslag-gevoeligheid.

Wij verzorgen onder meer leaseoplossingen voor klanten van leveranciers Stow Benelux, MetalStock, MEGA Magazijninrichting en Begra. 

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller op de financiering aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Voordelen Leasing magazijnstellingen

Door een magazijnstelling middels lease te financieren behaalt u verschillende voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
  • Een financial of operational lease financiering is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • U kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen.
  • (In geval van financial lease:) U schrijft af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd.

Mantelfinanciering magazijnstellingen

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen vindt u hier. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze adviseurs.

Verdere informatie & Contact

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Men begrijpt de behoefte van de ondernemer direct door hun kennis van de markt. Een snelle en adequate benadering. Een goede en juiste dienstverlening zonder franje. Bedankt."