Schranklader / knikmops leasen

Schranklader / knikmops

Een schranklader, knikmops of kniklader behoren alle tot de bedrijfsmiddelen die zich uitstekend lenen voor lease-financiering. De relatief nauwkeurig voorspelbare economische afschrijving maakt dat financiers dit bedrijfsmiddel als een zeer sterke zekerheid voor een financiering beschouwen. U kunt dit bedrijfsmiddel 24 tot 84 maanden leasen.

Lagere maandlasten

Indien u de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, kan dat op twee manieren bereikt worden. U kunt een aanbetaling doen, waarmee de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet alles afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn pas af.

Niet alleen een nieuwe schranklader kunt u leasen, ook voor jong gebruikte equipment hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is namelijk nog prima tot 60 maanden te financieren. Betreft het een ouder object? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen?

 • U kunt 100% van de investering financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
 • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan)

Mantelfaciliteit voor lease

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in roerende bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, of leg uw vraag voor via het contactformulier.

Vendor Lease voor leveranciers

Activum Finance biedt leveranciers en producenten van een schranklader de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van Vendor Lease. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring