Vuilniswagen leasen

Vuilniswagen

Lease is simpelweg de makkelijkste en scherpste financieringsoplossing indien u wilt investeren in een vuilniswagen en u uw werkkapitaal wilt vrijhouden. Een maximale looptijd van 72 maanden is te bieden. Indien u liever lagere maandlasten heeft, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Ook jong gebruikte vuilniswagen te leasen

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte vuilniswagen hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Er zijn twee vormen van lease beschikbaar: financial lease of operational lease. Kiest u voor een financiering waarmee u het volledige eigendom na het voldoen van alle financiële verplichtingen automatisch verkrijgt (financial lease), of voor huur (operational lease) waarbij de mogelijkheid bestaat het object aan het einde van de looptijd over te nemen, door te huren of in te leveren. De looptijd bedraagt voor zowel financial lease als voor operational lease 24 tot maximaal 72 maanden. In bepaalde situaties zijn afwijkingen mogelijk.

Welke voordelen realiseert u met leasen?

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.

Leasefaciliteit

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in vuilniswagens of andere roerende bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem contact contact op met één van onze adviseurs.

Vragen of contact?

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease.Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wij hebben in de afgelopen jaren ervaren dat Duncan van Activum Finance ons veel werk uit handen neemt door op een vlotte, adequate wijze en tegen een scherp tarief de lease van onze vrachtwagens voor ons te verzorgen. Wij vinden het heel prettig om een vaste contactpersoon te hebben met een groot netwerk in de financiële wereld, die op al onze vragen een antwoord weet."