Vendingmachine leasen

Vendingmachine

Voor beperkte investeringen in vendingmachines of de specifieke wens een investering off-balance te houden, is operational lease vaak de meest aantrekkelijke financieringsvorm. Indien het in bezit krijgen van de machine of gebruikmaken van fiscale faciliteiten het doel is, dan is financial lease-financiering de logische keuze.

Activum Finance kan u voor de financiering van een vendingmachine beide opties bieden.

Door een vendingmachine middels financial lease te financieren behaalt u verschillende voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
  • Leasing is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U kunt 100% van de investering in vendingmachines financieren.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: overzichtelijke, vaste kosten per maand.

Indien u kiest voor een operational lease oplossing, realiseert u bovendien deze voordelen:

  • Off-balance financiering - de kosten lopen uitsluitend via de Verlies & Winstrekening.
  • De BTW is fiscaal aftrekbaar.
  • U loopt geen risico op waardevermindering van het bedrijfsmiddel.
  • Uw solvabiliteit blijft in stand, aangezien u niet financiert maar 'huurt'.

De looptijden van de financieringen in vendingmachines liggen doorgaans tussen de 24 en 48 maanden. In bepaalde situaties zijn langere looptijden mogelijk.

Vendor Lease

Activum Finance biedt leveranciers en producenten van vendingmachines de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van Vendor Lease. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie op de pagina FAQ onder meer de relevante informatie over de criteria voor leasing.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Onlangs verzorgden wij zowel operational als financial leases voor de investering in vendingmachines van onder meer Sielaff, Vendo, Necta en Wurlitzer.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Vaak geen koffie op het werk zonder koffieautomaat. Door onze actieve samenwerking met Activum Vendor Lease zijn wij inmiddels in staat om grote kapitaalintensieve projecten in te vullen. En kunnen we als jong bedrijf mee met de grotere marktpartijen. Activum Vendor Lease begrijpt onze business, werkt snel en nauwkeurig, en is flexibel als onze afnemer net om die ene uitzondering vraagt. Binnen haar grote netwerk vindt Activum altijd de beste financier voor ons specifieke project."