Meng / kneedmachine leasen

Meng / kneedmachine

Lease is de slimste financieringsoplossing indien u wilt investeren in een meng- of kneedmachine en u uw werkkapitaal wilt vrijhouden. Voor kleinere investeringen kan operational lease ook een goed alternatief zijn. Een looptijd tot 60 maanden is mogelijk.

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Niet alleen nieuwe AGF-equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte mengers en kneders hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog 48 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 36 maanden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van een kneed- of mengmachine?

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
  • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Vragen?

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wij, als Bakkerij Kara Finin, zijn heel erg tevreden met de werkwijze en wij zouden Activum Finance aan iedereen aanbevelen."