Snij / doseermachine leasen

Snij / doseermachine

Lease is de logische financieringsoplossing indien u wilt investeren in een snijmachine of doseermachine voor bewerking van groente, fruit of aardappelen: uw werkkapitaal houdt u vrij. Een maximale looptijd van 60 maanden is mogelijk.

Indien u de voorkeur geeft aan lagere maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, maar u kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit.

Niet alleen een nieuwe doseer- of snijmachine is te leasen, ook voor jong gebruikte equipment hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is namelijk nog prima tot 36 maanden te financieren. Betreft het een ouder object? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van een cutter- of doseermachine?

 • 100% te financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw rekening courantkrediet.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
 • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Leasemantel

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Informatie

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor Lease AGF-equipment

Activum Finance biedt leveranciers en producenten van food equipment de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van Vendor Lease. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring