Schaarlift / laadarm / kraan leasen

Schaarlift / laadarm / kraan

Een truck met kraan, laadarm, schaarhoogwerker of schaarlift is uitstekend middels lease te financieren. Het relatief nauwkeurig voorspelbare restwaardeverloop en de grote remarketing-mogelijkheden maakt dat financiers dit object als een bijzonder sterke zekerheid voor een financiering beschouwen. U kunt dergelijke specifieke truck maximaal 84 maanden leasen.

Ook een tweedehands truck met opbouw kan geleased worden

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte hoogwerker hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en bedrijfsmiddelen met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Indien u liever lagere maandlasten heeft in plaats van sneller de financiering afbouwen, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover gedurende de looptijd wordt afgelost. De slottermijn wordt dan aan het einde van de looptijd in één keer voldaan.

Voordelen bij leasing

Als u een truck met opbouw financiert met leasing bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals personeel, reclame en 'business development'). Er zijn ook andere voordelen te behalen:

  • 100% van de investering te financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: behoud van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
  • De lease is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Criteria & Informatie

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie op de pagina met veelgestelde vragen informatie over de criteria voor leasing.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, U kunt ons bellen of middels het contactformulier uw vraag voorleggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Activum Finance heeft ons begeleid bij off balance financiering van vijzelmaterieel. Prima ondersteuning, een aanrader!"