Laboratorium apparatuur leasen

Laboratorium apparatuur

Laboratorium equipment zoals microscopen, koel-, vries-, meng- en kweekapparatuur, en een verscheidenheid aan diagnostische apparatuur zijn goed door middel van leasing te financieren. Indien u een BTW-vrijgestelde beroepsbeoefenaar of organisatie bent is de financiering ook ínclusief de BTW te verzorgen. Deze apparatuur is tot 60 maanden te leasen.

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte laboratoriumapparatuur hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog 36 maanden te financieren.

Voordeel laboratorium apparatuur leasen

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van diagnose en laboratoriumapparatuur?

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
  • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Eenvoudige acceptatie voor medici

Versnelde en eenvoudige acceptatie is mogelijk voor medici jonger dan 60 jaar, met minimaal 3 jaar een eigen praktijk: zonder jaarcijfers kan na BKR-toetsing een investering tot € 25.000 worden verstrekt voor een verscheidenheid aan medische equipment.

Neem contact met één van onze medewerkers op en vraag naar de voorwaarden.

Leasefaciliteit laboratorium apparatuur

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in diagnosemiddelen of andere roerende bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken.

Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Informatie over leasing vindt u op de FAQ-pagina. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring