Bloemenverpakkingsmachine leasen

Bloemenverpakkingsmachine

Een bloemenverpakkingsmachine of bosmachine is een bedrijfsmiddel dat goed door middel van lease is te financieren. U kunt deze machine tot 60 maanden leasen.

Lagere maandlasten

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte bosmachine hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en bosmachines met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Voordelen van lease

Als u een bosmachine financiert via leasing, bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals personeel, reclame en R&D). Er zijn ook andere voordelen te behalen:

 • U kunt 100% van de investering financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC faciliteit.
 • De lease financiering is vele malen sneller tot stand gebracht dan financiering met een bancaire lening.
 • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
 • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Mantel leasefaciliteit

Investeert uw onderneming vaak in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de betere oplossing voor u. Meer informatie? Neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Informatie & Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Vind deze en ook andere informatie over leasing op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor Lease

Leveranciers van bloembosmachines kunnen gebruik maken van onze Vendor Lease oplossing. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant een leasevoorstel bij aanschaf bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen behoudt u uw marge en vergroot u verlaagt u de investeringsdrempel voor uw klant.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring