Beregening / irrigatie leasen

Beregening / irrigatie

Een beregeningsinstallatie, beregeningspomp, een veldspuit of een ander irrigatiemiddel behoort als roerend, uniek identificeerbaar bedrijfsmiddel tot de zaken die zich goed lenen voor financiering middels leasing. Dergelijk materieel is voor zeker 72 maanden te financieren.

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte spuitmachine hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Door een veldspuit middels leasing te financieren behaalt u verschillende voordelen:

U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
Een financial of operational lease financiering is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
U kunt 100% van de investering in het irrigatiemiddel financieren.
U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
U kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen.
(In geval van financial lease:) U schrijft af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.
Budgetteren zonder verassingen: u betaalt vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd.

Mantelfaciteit

Investeert uw onderneming vaker in agrarische of tuinbouw equipment Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen vindt u hier. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze adviseurs.
Informatie

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring