Wiellader / shovel leasen

Wiellader / shovel

Wielladers en shovels behoren tot de bedrijfsmiddelen die zich perfect lenen voor leasing. De relatief nauwkeurig voorspelbare economische afschrijving maakt dat financiers deze bedrijfsmiddelen als een zeer sterke zekerheid voor een financiering beschouwen.

U kunt een shovel of lader maximaal 84 maanden leasen.

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Ook tweedehands shovels en wielladers zijn te leasen Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte shovel hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Als deze equipment financiert via lease, bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals personeel, advertienties en business development).

Er zijn ook andere voordelen te behalen:

U kunt 100% van de investering in een shovel financieren.
Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
De lease financiering van een wiellader is vele malen sneller tot stand gebracht dan financiering met een bancaire lening.
U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Regelmatig investeren? Overweeg een mantelfaciliteit.

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Criteria voor acceptatie & Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie hier de criteria voor leasing. Indien u persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs stelt, dan vindt u hier onze contactgegevens.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring