Verreiker leasen

Verreiker

Een verreiker behoort tot de bedrijfsmiddelen die zich goed lenen voor leasing. Het relatief nauwkeurig voorspelbare waardeverloop maakt dat financiers dit bedrijfsmiddel als een sterke dekking voor een lease-financiering beschouwen. U kunt een verreiker maximaal 84 maanden leasen.

Lagere maandlasten?

Indien u liever lagere maandlasten heeft dan sneller aflost, dan kunt u een aanbetaling en/of een slottermijn overwegen. Een aanbetaling verlaagt het financieringsbedrag, een slottermijn verlaagt het bedrag waarover wordt afgelost gedurende de looptijd. De slottermijn wordt dan aan het eind van de looptijd in één keer voldaan.

Ook tweedehands verreikers zijn te leasen

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte verreiker hebben wij mogelijkheden. Een verreiker tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van een verreiker?

 • U kunt 100% van de investering financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw rekening courantkrediet.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals voorraad, debiteuren en reclame.
 • De betaalde interest is fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan)

Regelmatig realiseert Activum Finance lease oplossingen voor investeringen van klanten in verreikers van de merken Terex, Manitou, New Holland en Merlo.

Mantelfaciliteit bij regelmatig investeren

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen vindt u hier. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze adviseurs.

Informatie & Contact

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie hier de criteria voor leasing. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor Lease voor leveranciers van verreikers

Leveranciers van verreikers kunnen gebruik maken van onze Vendor Lease oplossing. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant een leasevoorstel bij aanschaf bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen behoudt u uw marge en vergroot u verlaagt u de investeringsdrempel voor uw klant.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring