Quad / buggy / trike leasen

Quad / buggy / trike

Voor de investering in een quad, een buggy of een trike die zakelijk wordt ingezet in uw onderneming biedt Activum Finance u een aantrekkelijke lease-oplossing: zowel nieuwe en jong gebruikte quads kunnen gefinancierd worden.

Lease is niet alleen een fijn financieringsinstrument omdat de financieringsrente fiscaal aftrekbaar is, maar ook omdat de financieringsrente waarschijnlijk lager is dan de rente die u betaalt op uw rekening courant-krediet.

Wilt u het liefst lagere maandlasten?

Overweeg dan om een aanbetaling of een slottermijn op te nemen: op die wijze verlaagt u het kredietbedrag of de af te lossen som. De slottermijn lost u tegelijk met de laatste, reguliere maandtermijn af. Een slottermijn kan bij nieuwe quads maximaal 50% van de investering bedragen, bij jong gebruikte ligt de maximale slottermijn lager.

Het eigendom gedurende de looptijd van de financiering

Gedurende de looptijd van de financiering is het eigendom van de quad of buggy gesplitst: het juridisch eigendom berust bij de financier, het economisch eigendom berust bij u. Het houden van het economisch eigendom betekent dat het activum op uw balans wordt opgenomen, u afschrijft op het object via de resultatenrekening en dat u gebruik kunt maken van voor u van toepassing zijnde fiscale faciliteiten (investeringsaftrek, EIA, e.d.).

Ook tweedehands quad's en buggy's zijn te financieren met lease

Nieuwe quad's kunnen 24 tot 60 maanden gefinancierd worden, tweedehands tot 48 maanden (e.e.a. afhankelijk van de oorspronkelijke productiedatum).

De voordelen van leasing

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van een quad?

 • U kunt 100% van de investering in de buggy, trike of quad financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC faciliteit.
 • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en brandstof.
 • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
 • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Informatie over lease

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring