Digitale printer leasen

Digitale printer

Indien u voor uw bedrijf een digitale printer wenst aan te schaffen, dan kunt u via twee leasevormen over het bedrijfsmiddel beschikken: via operational lease of via financial lease. Simpel gezegd kiest u voor een financiering waarmee u het volledige eigendom na het voldoen van alle financiële verplichtingen verkrijgt (financial lease), of voor huur (operational lease).

De maximale looptijd bedraagt voor financial lease 60 maanden evenals voor operational lease. In bepaalde situaties zijn afwijkingen mogelijk. Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte digitale printers hebben wij mogelijkheden. Een digitale printer tot 3 jaar oud is nog 36 maanden te financieren, in een enkel geval langer.

Door een digitale printer middels financial lease te financieren behaalt u verschillende voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
  • Een contract om te leasen is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: overzichtelijke, vaste kosten per maand.

Indien u kiest voor een operational lease oplossing, realiseert u bovendien deze voordelen:

  • Off-balance financiering - de kosten lopen uitsluitend via de Verlies & Winstrekening.
  • De BTW is fiscaal aftrekbaar.
  • U loopt geen risico op waardevermindering van het bedrijfsmiddel.
  • Uw solvabiliteit blijft in stand, aangezien u niet financiert maar 'huurt'.

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen?

Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie? Neem contact contact op met één van onze adviseurs.

Criteria voor leasing

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Vind meer informatie over leasing op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Vendor Lease

Activum Finance biedt leveranciers en producenten van digitale printers de mogelijkheid hun verkooppropositie te verbeteren door toevoeging van Vendor Lease. Met Vendor Lease kan een leverancier de klant (naast het bedrijfsmiddel) ook een leasevoorstel bieden. Door de financiering van het bedrijfsmiddel in het aanbod toe te voegen onderscheidt de vendor zich van de concurrentie en wordt de kans vergroot dat de klant kiest voor de aanschaf.

Regelmatig verzorgt Activum Finance lease oplossingen voor investeringen in printers van onder meer Swiss, Jetvarnish, Xerox en Océ/Canon.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wij hebben de afgelopen 3 jaar een aantal keer Activum onze financiering laten regelen en zijn erg tevreden over de dienstverlening, de informatieverstrekking en de communicatie met Activum. Wij zullen zeker Activum weer inschakelen bij een nieuw te regelen financiering."