Microscoop leasen

Microscoop

Microscopische technieken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van wetenschap en techniek. In onder meer medisch, biologisch en forensisch onderzoek, maar ook bij onderzoek van materialen. De investering in een elektronen- of akoestische microscoop met of zonder beeldanalyse kan aanzienlijk zijn. Lease vormt een logisch financieringsinstrument indien u een microscoop wenst te financieren.

Lage maandlasten

Indien u de voorkeur geeft aan lage maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit. Een microscoop tot maximaal 60 maanden leasen.Niet alleen nieuwe microscopen kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte apparatuur hebben wij mogelijkheden. Een object tot 3 jaar oud is nog maximaal 36 maanden te financieren.

Voordelen van lease

Als u een microscoop financiert via lease, bereikt u niet alleen een logische financieringsmix omdat u uw werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet financierbaar zijn via lease (zoals werknemers, marketing en onderzoek). Er zijn ook andere voordelen te behalen:

 • U kunt 100% financieren.
 • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
 • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw RC krediet.
 • Lease van een microscoop is vele malen sneller tot stand gebracht dan financiering met een bancaire lening.
 • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
 • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Aantrekkelijk aanbod voor medici

Versnelde en eenvoudige acceptatie is mogelijk voor medici jonger dan 60 jaar, met minimaal 3 jaar (deelname aan) een eigen praktijk: zonder jaarcijfers kan na BKR-toetsing een investering tot € 25.000 worden verstrekt. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Mantelfaciliteit voor meerdere investeringen

Investeert uw organisatie vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie over mantelfinancieringen vindt u hier. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze adviseurs.

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Activum Finance verzorgt de leasing voor afnemers van onder meer microscopen van PhenomWorld en Leica.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring