Post / after press leasen

Post / after press

Lease is de slimste financieringsoplossing indien u wilt investeren in post-press zoals snijmachines, boor- en stansmachines, lijmmachines, vouwmachines, hechters, stackers, naaimachines, en binders. U houdt uw werkkapitaal namelijk vrij.

Verschillende looptijden zijn mogelijk, zodat de maandlasten in overeenstemming met uw kasstroom worden gebracht. Indien u zich nog aan het oriënteren bent, is een bezoek aan de website van Amstel Graphics wellicht van nut. Amstel Graphics biedt zowel nieuwe als jong gebruikte equipment aan van onder meer Horizon, Schneider Senator, Dürselen, Komfi en Busch.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen van deze afwerkingsmachines?

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk van financiers.
  • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw RC.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
  • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan).

Lease faciliteit

Investeert uw onderneming vaker in bedrijfsmiddelen? Wellicht is dan een zgn. mantelfaciliteit de beste oplossing voor u. Meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en in de Factsheet Lease.

Contact

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Samenwerking met Activum Finance is steeds een groot plezier. Ik stuur een mail met de gegevens, bel even om een korte toelichting te geven en meer energie hoef ik er niet in te steken."