Hakselaar / houtkloof leasen

Hakselaar / houtkloof

Hakselaars en houtkloofmachines behoren als roerende, uniek identificeerbaar bedrijfsmiddelen tot de zaken die zich uitstekend lenen voor financiering middels financial en operational lease. Een hakselaar is tot 72 maanden te financieren.

Indien u de voorkeur geeft aan de lage maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit.

Ook tweedehands

Niet alleen nieuwe equipment kunt u leasen, ook voor leasing van jong gebruikte hakselaar hebben wij mogelijkheden. Een versnipperaar tot 3 jaar oud is nog maximaal 60 maanden te financieren, een bedrijfsmiddel van 3 tot 5 jaar oud 48 maanden, en objecten met een leeftijd van 5 tot 10 jaar voor maximaal 36 maanden.

Voordelen

Als u de equipment financiert via lease, bereikt u niet alleen een betere financieringsmix, er ook nog andere voordelen te behalen:

  • U kunt 100% van de investering financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: bescherming van uw liquiditeiten of instandhouding van uw RC krediet.
  • De lease is vele malen sneller tot stand gebracht dan financiering met een bancaire lening.
  • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
  • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

Mantelfaciliteit voor meerdere investeringen

Bent u van plan de komende periode meerdere investeringen in andere bedrijfsmiddelen te doen? Dan is wellicht een lease-mantelfaciliteit een goede oplossing voor u. Een dergelijke faciliteit biedt u een beter rentetarief en de flexibiliteit om wel of niet van de geboden ruimte gebruik te maken. Interesse? Neem ccontact ontact op met één van onze adviseurs.

Informatie

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en opgenomen in de Factsheet Lease. Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wij hebben onlangs voor het eerst zaken gedaan met Activum en dat ging perfect. Met veel enthousiasme werden we door het proces geleid. En dat zeer pragmatisch en snel, daar houden wij van."