Maaimachine leasen

Maaimachine

Leasing is simpelweg de slimste financieringsoplossing indien u wilt investeren in een maaimachine en u uw werkkapitaal wilt vrijhouden. Een maximale looptijd van 72 maanden is mogelijk.

Indien u de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, dan is het mogelijk om dit op twee manieren te bereiken. U kunt een aanbetaling doen, waardoor de kredietsom afneemt. U kunt ook u een slottermijn opnemen: op die wijze wordt niet over het gehele kredietbedrag afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af. In het geval van operational lease oefent u de koopoptie uit.

Niet alleen een nieuwe maaimachine kunt u leasen, ook voor tweedehands equipment hebben wij mogelijkheden. Een maaimachine tot 3 jaar oud is namelijk nog prima tot 36 maanden te financieren. Betreft het een ouder maaier? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Welke voordelen realiseert u bij het leasen?

  • U kunt 100% van de investering in de maaimachine financieren.
  • Spreiding van de financiers van uw onderneming. U bouwt aan een nuttig relatienetwerk met financiers.
  • Meer financiële ruimte: instandhouding van uw rekening courantkrediet.
  • U realiseert een logische financieringsmix: u heeft uw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals personeel, reclame en 'research & development'.
  • Betaalde interest is fiscaal aftrekbaar.
  • Het acceptatietraject is zeer kort in vergelijking met een bancair financieringstraject (geen prognoses of businessplan)

Meer informatie over leasing vindt u op de pagina FAQ en in de Factsheet Lease. Stelt u persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Referentie

"Wij hebben onlangs voor het eerst zaken gedaan met Activum en dat ging perfect. Met veel enthousiasme werden we door het proces geleid. En dat zeer pragmatisch en snel, daar houden wij van."