Bestelbusje tot 3,5 ton leasen

Bestelbusje tot 3,5 ton

Of u een bestelwagen, pick-up truck  of busje wilt financieren met financial lease, zolang het gewicht onder de 3,5 ton ligt bieden wij u een scherp rentetarief in de huidige markt. Calculeer uw lease met de Lease Calculator hiernaast en zie wat uw maandelijkse last is.

Lagere maandlasten

U kunt een bestelbus maximaal 72 maanden leasen. Wilt u het liefst lage maandlasten? Overweeg dan een aanbetaling of een slottermijn op te nemen: op die wijze verlaagt u het kredietbedrag of de af te lossen som. De slottermijn lost u tegelijk met de laatste, reguliere maandtermijn af.

Ook een jong gebruikte bedrijfsauto kunt u middels financial lease financieren:

 • tot 3 jaar oud - maximaal 60 maanden 
 • van 3 tot 5 jaar - maximaal 48 maanden
 • van 5 tot 6 jaar - maximaal 36 maanden

Bij financial lease bent u economisch eigenaar van de bestelwagen. Dat betekent dat het bedrijfsmiddel op uw balans staat, dat u fiscaal afschrijft via de resultatenrekening en dat u gebruik kunt maken van bepaalde fiscale faciliteiten (zoals investeringsaftrek en EIA).

Door een bus te leasen behaalt u verschillende voordelen:

 • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen.
 • Een financial of operational lease financiering van een bestelwagen is vele malen sneller tot stand gebracht dan een bancaire lening.
 • U kunt 100% van de investering in de bedrijfsbus financieren.
 • U hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken.
 • U kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen.
 • (In geval van financial lease:) U schrijft af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.
 • Budgetteren zonder verassingen: u betaalt vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd.

Ook andere equipment is middels leasing te financieren. In principe hebben wij voor ieder kapitaalsintensief bedrijfsmiddel dat uniek identificeerbaar en verplaatsbaar is een financieringsmogelijkheid. Voor uw specifieke vraag kunt u altijd contact met één van onze adviseurs opnemen.

Elektrische bestelbus leasen

Om ondernemers te ondersteunen en het elektrificatieproces in Nederland te versnellen, verstrekt de overheid sinds 15 maart 2021 een 10% subsidieregeling met de naam SEBA (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s) op de aanschafprijs (met een max. van € 5.000), die tegelijk met de MIA is te combineren (max. 9% subsidie), zodat er in totaal 19% subsidie wordt gegeven.

De criteria voor acceptatie

Wilt u weten welke criteria in algemene zin gelden voor kredietacceptatie? Zie op de pagina FAQ de criteria voor leasing.

Contact

Geeft het overzicht FAQ geen antwoord op uw vraag of stelt u gewoonweg persoonlijk contact met één van onze adviseurs op prijs? Vindt hier onze contactgegevens, om ons te bellen of om ons middels het contactformulier uw vraag voor te leggen.

Wilt u een bestelbus leasen?

Wilt u uw bedrijfswagenpark uitbreiden zonder grote initiële investeringen? Overweeg dan een busje te leasen. Met onze flexibele lease opties kunt u een werkbus leasen die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om een gebruikte bedrijfsauto leasen voor uw groeiende onderneming of het leasen van een elektrische bestelbus om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, wij hebben de oplossing die bij u past.

Wij maken, als leningverstrekker van bedrijfswagens, het financieren van een bus eenvoudig en toegankelijk. Wij bieden deskundig advies om u te helpen bij het kiezen van de juiste optie voor uw budget en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe u een busje kunt leasen en hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf de ruimte te bieden voor uitbreidingsmogelijkheden.

 

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring