Maxus eDeliver actie

Maxus eDeliver nieuwsbrief

De elektrificatie van uw wagenpark is aanstaande

Je ontkomt er tegenwoordig echt niet meer aan als je de media enigszins volgt: Nederlandse gemeenten gaan daadwerkelijk zero-emissiezones invoeren. Gemeenten krijgen vanaf 2025 alle ruimte van de overheid om gebieden in te stellen waar alleen nog maar bestelwagens en vrachtwagens mogen rijden zonder uitlaatgassen. Dat zal niet alleen in de grote steden gaan gebeuren, want ook kleinere gemeenten ervaren het als hun plicht om de luchtkwaliteit te verbeteren.

De keuze om over te stappen op elektrische bedrijfswagens staat nu hoog op de agenda bij veel bedrijven. Hoewel ook op het gebied van waterstof er dynamiek is in de markt, is een breed en betaalbaar productprogramma van door waterstof aangedreven voertuigen niet eerder dan 2030 te verwachten.

Met subidie naar elektrisch rijden

Om ondernemers te ondersteunen en het elektrificatieproces in Nederland te versnellen, verstrekt de overheid sinds 15 maart jl. een 10% subsidieregeling met de naam SEBA (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s) op de aanschafprijs (met een max. van € 5.000), die tegelijk met de MIA is te combineren (max. 9% subsidie), zodat er in totaal 19% subsidie wordt gegeven.

Hiermee stimuleert de Nederlandse overheid de overstap op schone bestelwagens. Nodig ook, want de initiële investering is hoger dan bij reguliere diesel- of benzinevoertuigen. De Total Cost of Ownership (TCO) komt echter met deze subsidieregelingen een stuk gunstiger uit gedurende de gebruikelijke inzet van 5 of 6 jaar.

In samenwerking met Maxomotive Nederland, de importeur van het elektrische bestelwagenmerk Maxus, staat Activum klaar om mee te denken over inpassing van deze ontwikkelingen binnen uw onderneming. Om op alle fronten – dus ook de financiering van het wagenpark - support te bieden aan de elektrificatie, want die trend is niet meer te keren.

Maxus heeft als bestelwagenmerk een 100% focus op EV: het gamma bestaat uitsluitend uit elektrisch aangedreven bedrijfswagens. Met een breed productprogramma - van 4.8m3 tot meer dan 15m3 laadvolume - en een reële in de praktijk geteste actieradius van 150 km (WLTP gecombineerd) tot zelfs 353 km in de stad. Maxus houdt voorraad, de EV-bestelwagens zijn direct leverbaar. 

Minstens zo belangrijk naast deze voordelen is dat Maxus op meer dan 25 locaties in Nederland wordt vekocht en geserviced, door een zeer professioneel bedrijfswagendealernetwerk. Deze dealers zijn te vinden via deze link

Activum Finance ondersteunt zowel Maxus als uw onderneming door 50% korting te verstrekken op de afsluitprovisie. Bovendien ontvangt u van Maxus een voucher ter waarde van € 500 bij een afgesloten koop- of leasecontract door bemiddeling van Activum Finance.

Deze voucher kan uitgegeven als credit op de afsluitkosten, maar kan ook worden ingezet om met de nieuwe 100% elektrische Maxus geheel emissieloos naar een goed restaurant te rijden en daar voor dit bedrag te genieten van de post-Covid openstelling van Horeca Nederland!

Interesse in deze mooie actie?

Maxomotive Nederland / Maxus is te bereiken via deze link.

Vragen over leasing of liever direct een calculatie maken? Zie hier de link naar de juiste pagina & calculator. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord op 020-7883300.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring