Equipment Lease

Equipment lease is het financieren van een investering in bedrijfsmiddelen middels financial lease of operational lease. Met equipment leasing kunt u bedrijfsmiddelen aanschaffen zonder zelf in te teren op uw liquiditeit. Door het betalen van maandelijkse leasetermijnen wordt u uiteindelijk indien gewenst eigenaar. Klinkt dit interessant voor u? Onderstaand vertellen we nog meer over equipment leasing.

Equipment lease

Uw equipment lease

Equipment lease is voor veel ondernemers een uitkomst. U kunt direct over het door u gewenste bedrijfsmiddel beschikken maar hoeft het niet zelf te betalen. Dat laatste doet u in kleine porties, in een van tevoren afgesproken aantal leasetermijnen. Daarmee behoudt u dus uw liquiditeit voor andere belangrijke uitgaven. Wél bent u –in het geval van financial lease- direct economisch eigenaar. Activum Finance begeleidt u graag bij het maken van de juiste keuze. In ruil voor het verstrekken van equipment lease vormt uw bedrijfsmiddel het onderpand. Dat doet iedere equipment leasemaatschappij, voor het geval dat een klant onverwacht tóch niet kan betalen.

Zelfde systematiek als hypotheek

Eigenlijk kunt u equipment lease vergelijken met een hypotheek. Een bank of financiële instelling leent geld aan u uit voor het mogelijk maken van een grote investering. In het geval van een hypotheek gaat het om een huis, in het geval van equipment leasing om een bedrijfsmiddel. Daar komen we dadelijk nog op terug, net als op onze lease calculator. De bank of financiële instelling blijft juridisch eigenaar van uw huis of bedrijfsmiddel totdat u aan al uw verplichtingen heeft voldaan. Dat is ook begrijpelijk, gezien de grootte van het bedrag dat aan u wordt uitgeleend.

Is mijn investering een te leasen bedrijfsmiddel?

Vraagt u zich af of de investering die u wilt gaan doen ook een bedrijfsmiddel betreft dat te leasen is? Die kans is groot. Onder ‘lease oplossingen’ vindt u een enorme variëteit aan te leasen machines, wagens, boten en diverse apparatuur die in de categorie leasable bedrijfsmiddelen vallen. Activum Finance maakt voor al deze investeringen graag financiering mogelijk voor u middels equipment lease. Mocht het zo zijn dat uw beoogde bedrijfsmiddel er toch niet tussen staat? Neem dan s.v.p. contact met ons op. De kans is groot dat wij ook deze investering mogelijk kunnen maken middels equipment leasing.

Onze Lease Calculator

Activum Finance maakt het u graag gemakkelijk. U hoeft ons niet eens te bellen om te ontdekken hoe equipment lease er voor u uit zal gaan zien. U vult simpelweg een aantal gegevens in onze Lease Calculator en u heeft al een hele aardige benadering van de haalbare werkelijkheid. Na het kiezen van de objectgroep (de categorie bedrijfsmiddelen) en het object (het beoogde bedrijfsmiddel) vult u de geschatte aanschafwaarde en het bouwjaar in. Afhankelijk van de gewenste looptijd krijgt u vervolgens al een indicatie van de kosten van equipment leasing voor de gewenste investering.

Advies, vragen of offerte equipment lease?

Natuurlijk staan onze adviseurs voor u klaar, om vragen te beantwoorden of concreet advies te geven. Als u uw volledige gegevens invult in de Lease Calculator, krijgt u overigens al meteen een offerte per mail toegestuurd. Houd deze offerte bij de hand als u ons belt. De kans is groot dat één telefoontje met Activum Finance die nieuwe tractor, bus, zaagmachine of kantoorinrichting middels equipment lease een flinke stap dichterbij brengt. 

Klinkt het equipment lease aanbod aantrekkelijk? Gebruik dan onze lease calculator en vul uw gegevens in. U ontvangt direct onze equipment leasing offerte in uw mailbox. Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u in gesprek over de ontvangen offerte? Neem dan contact met ons op via mail of bel 020 - 788 33 00. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring