Ook kleine leasedeals zijn goed te financieren!

Datum: 26 november 2021
Ook kleine leasedeals zijn goed te financieren!

Vraagt u zich af of een relatief kleine bedrijfsinvestering wellicht ook financierbaar is?

Het antwoord is ja! Kleine investeringen (vanaf € 2.000)  zijn prima te leasen. Hiermee houdt u voldoende liquiditeit in kas en heeft u meer ruimte om te ondernemen.

Denk bij kleine investeringen  aan het leasen van b.v. een koffiemachine, computers, printers, garage equipment of kantoormeubilair.

Kleine leasedeals worden meestal ondergebracht in operational lease. Dat is een off-balance manier van financieren, die het best te vergelijken is met huur.

Na de overeengekomen leaseperiode kunt u het object retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen, of u kunt verder leasen en gebruik blijven maken van het vertrouwde object.

Alle garantierechten worden rechtstreeks overgedragen aan u zodat u gedurende de looptijd hier met de leverancier contact over houdt.

Mocht u regelmatig kleine zaken leasen dan is er ook een mogelijkheid om een faciliteit af te sluiten, een zgn. Master Lease Agreement. In een dergelijke faciliteit kunt u gedurende een vooraf afgesproken termijn individuele investeringen onderbrengen. Heel handig: u bent zo gevrijwaard van onnodige administratieve afwikkeling van allerlei contracten.

De aanvraag procedure verloopt snel en efficiënt waarbij de uiteindelijke contractafwikkeling digitaal mogelijk is.

Neem eens contact met ons op als u denkt dat dit een oplossing is die bij uw onderneming past.

Deel dit bericht:

Edwin Vork (1963)

Edwin Vork (1963)

Account manager

Edwin houdt ervan om voor team & klant te scoren.
Dat deed hij al als AZ-voetballer. En dat doet hij met niet minder enthousiasme als lease expert!