ThinClientSpecialist

thin client specialist

Thin Clients leasen

Voor de zakelijke afnemers van Thin Clients, die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt ThinClientsSpecialist samen met Activum Finance.

Bereken uw maandlasten online en ontvang direct een offerte via de mail. Uw offerte geeft exact aan welke tarieven en kosten spelen bij een lease-financiering.

Uw calculatie

Bereken hier rechts op deze pagina direct uw maandlasten:

  1. Kies objectgroep "ICT, beeld & geluid"
  2. Selecteer object "Computer / laptop / scherm."
  3. Vul de koopsom in.
  4. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de velden verder aan.

In de offerte vindt u alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u - indien u gebruik wilt maken van de offerte - eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Op zoek naar de juiste Thin Client?

ThinClientSpecialist is leverancier in alle soorten en merken Thin Clients. Naast het leveren van Thin Clients helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze, en/of eventueel maatwerk.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van ThinClientsSpecialist? Bel dan 085-4011384 of mail info@thinclientspecialist.com. Uiteraard kunt u ook de website bezoeken: www.thinclientspecialist.com. De Lease Leaflet van ThinClientSpecialist vindt u hier.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

  • Direct uw offerte
  • Persoonlijke service
  • Snel en scherp
  • No cure, no pay
  • 30 jaar ervaring