Spider Robotics

spider robotics landing page

Leasing van oplossingen in productie & warehouse

Logo Spider Robotics 2019

Voor zakelijke afnemers van equipment in warehouses - zoals robotica, auto guided vehicles, verpakkingsmachines en intern transportmiddelen - die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt Spider Robotics samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verrassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij Spider Robotics? Gebruik dan de Lease Calculator hier rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Interne transport & Magazijn"
 2. Selecteer de objectgroep waar uw interesse naar uit gaat
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u -indien u gebruik wilt maken van de offerte- eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Voor optimale oplossingen tussen mens en machine

Spider Robotics ontwikkelt en levert oplossingen die erop gericht zijn techniek toe te passen in productie en warehouse. De oplossingen dienen eenvoudig, toepasbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Spider Robotics zoekt immer naar de optimale samenwerking tussen mens en machine.

Bij Spider Robotics bent u aan het juiste adres voor optimalisering van uw productie-logistiek. Spider Robotics levert intern transportmiddelen, Stretch Hood pallet verpakkingsmachines, Automated Guided Vehicles - een zelfrijdende pallettruck, en logistiek- en productieconsultancy.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van Spider Robotics? Bel dan 06-5379 2839 of bezoek de website: www.spiderrobotics.nl.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring