Machinehandel Admiraal

aardappelrooier admiraal

Leasing van aardappelrooier, uienrooier of bollenrooier

Voor zakelijke afnemers van agrarische machines die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt Machinehandel Admiraal uit Nieuwe-Tonge samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij Machinehandel Admiraal Tools? Gebruik dan de Lease Calculator hier rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Agrarisch & Tuinbouw"
 2. Selecteer de objectgroep die bij het aan te schafen object past, zoals bv. "Aardappelrooier"
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u -indien u gebruik wilt maken van de offerte- eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Veel ervaring & maatwerk mogelijk

Bouke Admiraal - de ondernemer achter Machinehandel Admiraal - kan bogen op decennia aan ervaring met diverse merken aardappelrooiers, met name AMACGrimme, AVRDewulf en ook Ploeger aardappelrooiers.

Een bijzonder specialisme van Admiraal is het op maat maken van aardappelrooiers, uienrooiers en bollenrooiers. Aardappelrooiers en uienrooiers worden door Admiraal geschikt gemaakt voor het rooien van bollen. Rooiers kunnen worden gemoderniseerd, verbeterd of vermaakt voor specifieke doeleinden. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van Machinehandel Admiraal? Bel dan met Bouke Admiraal op 06-53691815. Of bezoek de website: www.aardappelrooier.com.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring