Leica Geosystems

Leica Geosystems Banner

Leasing van apparatuur t.b.v. inwinnen geo-data

Voor zakelijke afnemers van meetinstrumenten zoals Total Stations, lasers en leveling equipment, die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt Leica Geosystems samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij Leica Geosystems? Gebruik dan de Lease Calculator hier rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Bouw & Grondverzet"
 2. Selecteer de objectgroep "Meetinstrumenten"
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u -indien u gebruik wilt maken van de offerte- eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Breed scala aan high-end meetinstrumenten

Professionals uit een brede range aan sectoren, zoals landmeters en maatvoerders tot machinisten en archeologen worden ondersteund door de productenrange van Leica Geosystems.

Door bijna 200 jaar pionierservaring in het opmeten van de wereld, zijn de oplossingen van Leica Geosystems wereldwijd een vertrouwd hulpmiddel voor professionals bij het verzamelen, analyseren en presenteren van ruimtelijke informatie.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van Leica Geosystems? Bel dan 088-0018000. Of bezoek de website: Leica Geosystems.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring