Koffiemachine Leasing: Fleur de Café

fleur de cafe

Leasing van koffiemachinesfleurdecafe

Voor zakelijke afnemers van (kantoor-) koffieautomaten en espressomachines, die geïnteresseerd zijn in leasing van deze apparatuur, werkt Fleur de Café samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij Fleur de Café? Gebruik dan de Lease Calculator rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Kantoor / bedrijfsinventaris"
 2. Selecteer de objectgroep "Koffiemachine"
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u - indien u gebruik wilt maken van de offerte - eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Koffie en thee voor fijnproevers

Fleur de Café levert haar cliënten hoge kwaliteit thee & espresso bonen, naast een uitgebreid assortiment van koffie- en espressomachines.

Afnemers van Fleur de Cafézijn actief in horeca, koffie- en thee-speciaalzaken en particulieren. Fleur de Café is vanuit Deventer actief met een groothandel en online met haar webwinkel.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van Fleur de Café? Bel dan op werkdagen tussen 9 en 17u 0570-677722. Of bezoek de website www.fleurdecafe.nl.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring