BMT Machine Tools

office bmt

Leasing van machines t.b.v. frezen, draaien & slijpen

logo BMT

Voor zakelijke afnemers van metaalbewerkingsmachines die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt BMT Machine Tools samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij BMT Machine Tools? Gebruik dan de Lease Calculator hier rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Productie & Industrie"
 2. Selecteer de objectgroep "CNC-Metaalbewerkingsmachine"
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u -indien u gebruik wilt maken van de offerte- eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Breed scala aan bewerkingsmachines

BMT Machine Tools is leverancier van draai-, frees- en slijpmachines voor de metaal- en kunststof verwerkende industrie. De bedrijfsmissie is duidelijk: het leveren van betaalbare oplossingen. En dat doet BMT Machine Tools al vanaf 1965!

BMT Machine Tools biedt haar relaties een breed scala aan gerenommeerde bewerkingsmachines, zoals van Hardinge, Bridgeport & Cazeneuve. Van zeer prijs-concurrerende standaardproducten tot complexe, klantspecifieke oplossingen.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van BMT Machine Tools? Bel dan 0162 – 519565. Of bezoek de website: www.bmtmachines.nl.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring