Amstel Graphics

amstel graphics lease

Leasing van grafische equipment t.b.v. pre- & post press, press, digital en packaging

aglogo

 

Voor zakelijke afnemers van grafische equipment op het gebied van pre- & post press, press, digital en packaging, die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt Amstel Graphics samen met Activum Finance. En dat biedt voordelen!

 • Door het uitgebreide netwerk van financiers ontvangt u altijd de scherpste leaseoplossing
 • Online uw maandlast berekenen en vervolgens direct per email uw offerte.
 • Geen verassingen. Uw offerte geeft exact weer welke tarieven en kosten spelen bij een financiering.

Uw calculatie

Wilt u weten welke maandtermijn u kwijt bent voor een bepaalde investering bij Amstel Graphics? Gebruik dan de Lease Calculator hier rechts op deze pagina:

 1. Kies objectgroep "Grafische equipment"
 2. Selecteer de objectgroep die op uw investeringswens van toepassing is
 3. Druk op de knop "Uw offerte direct per mail" en vul de verdere velden aan.

In de offerte vindt u vervolgens alle relevante onderdelen en voorwaarden helder weergegeven, zodat u -indien u gebruik wilt maken van de offerte- eenvoudig de vervolgstap kunt zetten om het acceptatietraject in gang te zetten.

Voor al uw grafische vragen

Amstel Graphics is leverancier van een grote variëteit aan toonaangevende merken in de traditionele grafische en digitale drukwereld, zoals Horizon, Hunkeler, Dürselen, Scheider Senator, Beck en Komfi.

Amstel Graphics is specialist in het leveren en onderhouden van een compleet print, print finishing en after press programma en beschikt over een uitstekende service-organisatie.

Contact

Heeft u vragen over de producten en diensten van Amstel Graphics? Bel dan 020-6451115. Of bezoek de website: www.amstelgraphics.com.

Voor vragen die betrekking hebben op lease of uw leaseofferte kunt u contact opnemen met Activum Finance op 020-7883300 of kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Lease calculator

Wis alles

Uw maandbedrag:

Uw voordelen

 • Direct uw offerte
 • Persoonlijke service
 • Snel en scherp
 • No cure, no pay
 • 30 jaar ervaring